Industriele Salontafel Bayonne

Stoere industriele salontafel met stalen onderstel leverbaar in diverse maten. Het hierboven getoonde model heeft een 6cm dik blad gemaakt van robuust eiken. Dit model leveren we tevens met een 3cm massief robuust eiken blad. Afwijkende maten kunnen we zonder problemen verzorgen. Dit model leveren we in 4 kleuren, ultra matte lak (naturel), havana brown, arctic grey en arctic white. Zie ook het tabje behandelingen hieronder. Alle behandelingen zijn eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Deze tafel is ook leverbaar met een oud eiken blad hiervoor geldt een meerprijs. Deze salontafel in het echt zien? Dit model staat in onze showroom in Sliedrecht.

Eiken tafel met een blad van 6cm (2x3cm). Dit is geen maatwerk model, de lengte breedte en hoogte kunnen we niet aanpassen, daarnaast kunnen we ook niet sturen op hoe ruig het blad wel of niet mag worden. De poten zijn op 3 vaste posities te plaatsen zodat uw stoelen eigenlijk altijd passen. De inschuifhoogte voor armstoelen is c.a. 70cm.

Dit model leveren we in 4 kleuren, klik op het tabje behandelingen hieronder om de verschillende behandelingen te zien. Alle behandelingen zijn eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken.

Deze tafel in het echt zien? In beide showrooms hebben we een aantal tafels staan gemaakt van dit hout. Bent u op zoek naar een specifiek model, informeer dan of en in welke showroom deze staat.