Zwarte boekenkast Valance

Unieke zwarte boekenkast gemaakt van oud hout met een mooi donker stalen frame. Gemaakt van mooi authentiek hout met karakteristieke details, elk meubel is uniek en heeft zijn eigen karakter. Dit model is leverbaar in 3 verschillende maten. Naast een zwarte boekenkast hebben we ook diverse andere meubels gemaakt van dit hout zoals een tv-meubel, vitrinekast in 2 maten en een dressoir.

Dit model staat in onze showroom in Sliedrecht in de maat 160x45x210cm in de naturel uitvoering staan.

Oud elm hout

Mooi oud doorleefd hout, dat zijn de kenmerken van oud elm hout, onder andere verkregen uit hergebruikte oude Chinese deuren. Hierdoor is elk meubel uniek en heeft het zijn eigen uitstraling. Leverbaar in naturel uitstraling heeft het een hele lichte uitstraling, het alternatief is de old black variant welke een mooie doorgeschuurde look heeft. De productie van deze meubels geeft het oude elmhout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van oud elm hout combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In beide showrooms vindt u een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.