Avezzano Boekenkast

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 449,00
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 599,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
Boekenkast Avezzano
industriele boekenkast
smalle avezzano kasten
stoere boekenkast
Omschrijving

Industriële boekenkast Avezzano

Stoere industriele boekenkast van oud recycled teak en stalen poten. Deze industriele boekenkast model combineert mooi met onze salontafel Avezzano of een maatwerk model van oud eiken.

Industriële boekenkast

Bij Robuuste Tafels koopt u natuurlijk ook uw industriële boekenkast. Veel van onze kasten zijn gemaakt van reclaimed teak, welke zijn eigen karakteristieke eigenschappen zal bevatten. Met 7 industriële boekenkasten in ons assortiment, zal uw droom-kast er ongetwijfeld tussen zitten. Robuuste Tafels staat voor kwaliteit, een boekenkast moet uiteraard een stevige constructie hebben, daarna wordt er gekeken naar het uiterlijk van de kast.

Meubels van Robuuste Tafels combineren?

Een trend die op dit moment erg populair is, is het combineren van verschillende soorten meubels met diverse contrasten en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Robuuste Tafels kiezen voor een boekenkast van teak en een tafel van eiken, welke toch uitstekend bij elkaar zullen passen. Veel van onze kasten kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

De combinatie van hout en staal

Het combineren van staal en hout is een proces dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het veelal geleefde hout met het koude, donkere staal zal een heel stoer effect in uw woning doen brengen. Staal staat voor robuust en is tijdloos. Uiteraard zijn er aan het hout ook voordelen verbonden, denk bijvoorbeeld aan de duurzaamheid, de sfeer die het uitstraalt en het is natuurlijk ook oneindig te combineren met diverse andere meubels.

Industriële boekenkasten in het echt bewonderen

Als klant zijnde wilt u uiteraard uw industriële boekenkast in het echt bewonderen, in beide showrooms hebben wij diverse industriële boekenkasten staan. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze sfeervolle kast Avezzano. Op de productpagina kunt u zien of de kast in één van onze showrooms staat. Kom gerust langs in Sliedrecht of de showroom in Utrecht en laat u inspireren! Showroom in Utrecht is 7 dagen per week geopend, in Sliedrecht zijn we 6 dagen per week geopend.

Reclaimed teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, kasten, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels. Het combineren met onze andere series van teakhout is goed mogelijk met dit model.

Specificaties
Maatwerk mogelijk

nee

Houtsoort

reclaimed teak

Levering

inclusief montage/uitpakken

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 12 weken

Bekijk dit product in de showroom
Van de Avezzano serie hebben we in Utrecht de kleine salontafel, het tv meubel in 180cm en het dressoir in 220cm staan. In Sliedrecht staat het TV-meubel in alle 3 de maten, de kleine salontafel, de bartafel en het dressoir in 220cm. In Gramsbergen hebben we het tv-meubel in alle 3 de maten staan en het kleine dressoir.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving