Zwarte boekenkast Valance

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 1.199,00
Kleur
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
boekenkast valance 70x45x240cm (2)
zwarte boekenkast met staalzwarte boekenkast oud houtboekenkast valance 70x45x240cm (3)boekenkast valance 140x45x240cm (3)industriele zwarte boekenkastzwarte boekenkast oud houtboekenkast valance 70x45x240cm (1)industriele zwarte boekenkastboekenkast valance 140x45x240cm (2)
+ Meer foto's bekijken
zwarte boekenkast oud houtzwarte boekenkast met staalindustriele zwarte boekenkastindustriele zwarte boekenkastzwarte boekenkast oud houtindustriele zwarte boekenkastindustriele zwarte boekenkastboekenkast valance 140x45x240cm (1)industriele zwarte boekenkastindustriele zwarte boekenkastindustriele zwarte boekenkast
Omschrijving

Zwarte boekenkast Valance

Unieke zwarte boekenkast gemaakt van oud hout met een mooi donker stalen frame. Gemaakt van mooi authentiek hout met karakteristieke details, elk meubel is uniek en heeft zijn eigen karakter. Dit model is leverbaar in 3 verschillende maten. Naast een zwarte boekenkast hebben we ook diverse andere meubels gemaakt van dit hout zoals een tv-meubel, vitrinekast in 2 maten en een dressoir.

Dit model staat in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam in de maat 160x45x210cm in de naturel uitvoering staan.

Oud elm hout

Mooi oud doorleefd hout, dat zijn de kenmerken van oud elm hout, onder andere verkregen uit hergebruikte oude Chinese deuren. Hierdoor is elk meubel uniek en heeft het zijn eigen uitstraling. Leverbaar in naturel uitstraling heeft het een hele lichte uitstraling, het alternatief is de old black variant welke een mooie doorgeschuurde look heeft. De productie van deze meubels geeft het oude elmhout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van oud elm hout combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In beide showrooms vindt u een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.

 

Specificaties
Maatwerk mogelijk

nee

Houtsoort

oud hout

Levering

inclusief montage / uitpak service

Kleur

Naturel, Old black

Levertijd

doorgaans uit vooraad, anders 10-12 weken

Bekijk dit product in de showroom
Gemaakt van dit hout hebben we in Hardinxveld-Giessendam de Ermont, Epernay kast en TV-meubel, dressoir Valance en vitrinekast Perpignan staan, in Utrecht staat de Ermont en in Gramsbergen staat de Epernay en een TV-meubel Epernay.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving