Industrieel tv-meubel Almeria

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 749,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
d-bodhi urban tv meubel UR 630025
tv meubel urban serieurban tv meubelindustrieel tv meubel
Omschrijving

Industrieel tv-meubel Almeria

Stoer open tv-meubel gemaakt van oud recycled teak en stalen frame. Dit model combineert mooi met onze andere meubels van reclaimed teak zoals de Ferro of Noma tafels, leverbaar doorgaans direct uit voorraad!

Recycled teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, side tables, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In alle showrooms vindt u doorgaans een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model of komt u van ver, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.

 

Specificaties
Maatwerk mogelijk

nee

Houtsoort

reclaimed teak

Levering

inclusief montage/uitpakken

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 12 weken

Bekijk dit product in de showroom
In onze showroom in Hardinxveld-Giessendam vindt u diverse meubels gemaakt van dit hout, onder andere een aantal TV meubels en een dressoir.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving