Zamunda TV-meubel

  • 30 dagen uitproberen!
    Gratis retour
  • Gratis bezorging
    vanaf € 349,00
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 699,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
industrieel tv meubel 160cm
industrieel tv meubel 160cm
Omschrijving

TV-meubel Zamunda

Stoer industrieel TV-meubel van oud recycled teak en stalen frame, dit is het exemplaar met laden, we hebben ook een variant in de collectie met een open vak. Dit model combineert mooi met onze andere meubels van reclaimed teak of onze oud eiken maatwerk tafels, leverbaar doorgaans direct uit voorraad in 7 maten.

Recycled teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, side tables, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In alle showrooms vindt u doorgaans een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model of komt u van ver, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.

 

Specificaties
Totale breedte

100cm / 120cm / 140cm / 160cm / 180cm / 200cm / 250cm

Totale diepte

40cm

Totale hoogte

56cm

Materiaal

Reclaimed teak

Maatwerk

Geen maatwerk mogelijk

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 12 weken

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Bekijk dit product in de showroom

Van de Zamunda serie hebben in Sliedrecht het 150cm dressoir, de verstelbare bijzettafels en de salontafel in de maat 120x70cm staan. De stelling kast Zamunda staat in beide showrooms.

SHOWMODEL VERKOOP: Dressoir Zamunda 150cm, van € 1249,00 voor € 875,00 inclusief levering. Deze kast staat in onze showroom in Sliedrecht.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving