Corrado Vitrinekast

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 449,00
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 1.395,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
vitrinekast teak
teak vitrinekast corrado
teak vitrinekast corrado
stoere vitrinekast
teak vitrinekast corrado
Omschrijving

Driftwood vitrinekast Corrado 5 deurs

Stoere vitrinekast van oud recycled teak, ook wel driftwood genoemd. Dit model combineert mooi met onze andere producten van oud hout zoals bijvoorbeeld onze tafel Brunoy of kloostertafel Tressot.

Driftwood

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud teak hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, kasten, salontafels en tv-meubels, desgewenste richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout, ook wel driftwood genoemd, een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van driftwood combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan één van onze massief eiken maatwerk tafels met een enkel gerookt oud eiken blad, de kleur welke hier het dichtste bij komt, en onze salontafel Vienne.

Showroom

Dit model in het echt zien? In beide showrooms vindt u een aantal meubels uit de Corrado serie, zoekt u een specifiek model, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.

Specificaties
Maatwerk mogelijk

nee

Houtsoort

reclaimed teak / driftwood

Levering

Inclusief montage service

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 12 weken

Bekijk dit product in de showroom
Van de Corrado serie hebben we in Sliedrecht het grote dressoir, de 5 deurs vitrinekast en de 3 tv-meubels staan, in Utrecht staat het 5 deurs dressoir (onderkast is het kleine dressoir) en een 200cm tv-meubel. In Gramsbergen staat de 5 deurs vitrinekast, het tv-meubel alle 3 de maten en het dressoir met 6 laden.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving