Cognac leren bank Caverano

 699,00
Kleur
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
leren industriele bank
industriele 3 zits bankindustriele 3 zits bank3 zits bank blauwgroene 3 zittergeschuurd leren 3 zits bankzwart leren bankblauw leren 3 zits bankgeschuurd leren 3 zits bankleren 3 zitter blauw
+ Meer foto's bekijken
leren industriele bankgeschuurd leren 3 zits bankzwart leren bankgrijs leren bankstoere groene bankgeschuurd leren 3 zits bankgrote zwarte leren bankgeschuurd leren 3 zits bankzwart leren bankgeschuurd leren 3 zits bankindustriele leren bankleren 3 zitter blauwgeschuurd leren 3 zits bankgeschuurd leren 3 zits bankolijf 3 zittergrijs leren bankBank Caverano - 3 zits geschuurd leer dark bluegrijs leren bankleren 3 zits3 zitter olijfleren 3 zitter blauwgrote zwarte leren bankzwart leren bankgeschuurd leren 3 zits bankgroen bankstelleren industriele bankzwart leren bankzwart leren bankleren 3 zitter3 zits bank olijfgeschuurd leren 3 zits bank3 zits bank blauwgrote zwarte leren bankgroene 3 zits bankgrijs leren bankgeschuurd leren 3 zits bankgrijs leren bankgrijs leren bankzwart leren bankleren 3 zitter blauwgeschuurd leren 3 zits bankzwart leren bankleren 3 zitter blauwzwart leren bankzwart leren bankgeschuurd leren 3 zits bankzwart leren bankzwart leren bankzwart leren bankleren 3 zitter blauwgeschuurd leren 3 zits bankgeschuurd leren 3 zits bankzwart leren bankgrijs leren bank
Omschrijving

Cognac leren bank Caverano

Stoere cognac leren bank verkrijgbaar in leer en stof in diverse maten. Deze cognac leren bank heeft een zeer comfortabele zit en leveren we vanaf 1 zits tot enorme 4 zits van circa 320cm! in diverse soorten stof en leer. In het stof heeft deze bank een zogenoemde geknepen naad.

Relax stof

Deze stof heeft een warme, zachte touch en voelt aan als suède. Zeer sterk materiaal en goed reinigbaar. Met een ruime keuze uit diverse kleuren is er altijd wel een match voor uw interieur, tevens is de Relax stof op veel meubels verkrijgbaar, eetkamerstoelen, banken en fauteuils. In combinatie met een Protexx behandeling maakt u dit materiaal 3 jaar vlekvrij.

Velvet stof

Een rijke sterke stof met een zachte en volle grip. Zeer sterk materiaal met een martindale van 88.000 en een licht echtheid klassering van 4/5 uit 5. Met een ruime keuze uit diverse kleuren is er altijd wel een match voor uw interieur. Bij deze stof gebruiken we een meekleurend garen. In combinatie met een Protexx behandeling maakt u dit materiaal 3 jaar vlekvrij. Dit materiaal is een breisel welke machinaal vervaardigd wordt op breimachines. Op een breisel zit meer rek en is elastischer dan een weefsel dankzij de breisteek die wordt gebruikt. Door shading of poolomloop ontstaan zogenaamde 'schijnvlekken'. Afhankelijk van het standpunt van waaruit men naar deze plekken kijkt, lijken de plekken donkerder of lichter dan de rest van de stof. Het is een optisch effect en heeft dus met verkleuren niets te maken.

Geschuurd leer

De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend, de leather care kit maakt dit leer een stuk vlekwerender. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Elke huid is uniek qua uitstraling en kleurtoon. Zoals alle natuurlijke leersoorten zal dit leer ook verkleuren, lichter worden, door blootstelling aan (fel) (zon)licht. Regelmatig onderhoud met de leather care kit kan dit wat vertragen.

 

Specificaties
Levering

Inclusief montage service

Kleur

leverbaar in diverse kleuren leer

Materiaal

geschuurd leer en buffel leer

Totale hoogte

77cm

Totale diepte

90cm

Zithoogte

45cm

Arm hoogte

65cm

Tussen de armen

52cm minder dan bank lengte

Vulling

Koudschuim vulling

Maten

1 / 1,5 / 2 / 2,5 / 3 / 3,5 en 4 zits

Zitting diepte

59cm

Levertijd

De levertijd voor dit product is circa 12 weken, spoedopdrachten kunnen we mogelijk in overleg verzorgen. Vaak hebben we in onze showrooms een aantal bankstellen staan welke we uit de showroom verkopen, dus heeft u haast aarzel dan niet te bellen.

Relax

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

 

Relax stof - kleur graphite

Graphite

Relax stof - kleur espresso

Espresso

Relax stof - kleur dolphin

Dolphin

Relax stof - kleur cream

Cream

Relax stof - kleur cinnamon

Cinnamon

Relax stof - kleur camel

Camel

Relax stof - kleur brown

Brown

Relax stof - kleur bordeaux

Bordeaux

Relax stof - kleur blue

Blue

Relax stof - kleur beige

Beige

Relax stof - kleur apple

Apple

Relax stof - kleur antraciet

Antraciet

Relax stof - kleur purple

Purple

Relax stof - kleur petrol

Petrol

Relax stof - kleur tan

Tan

Relax stof - kleur ivory

Ivory

Relax stof - kleur hunter

Hunter 

Velvet

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

 

Blush

Blossom

Beige

Antraciet

Tobacco

Steel

Petrol

Natural

Niagara

Moss

Liver

Hunter

Hazel

Gold

Ecru

Dark Grey

Dolphin

Copper

Cognac

Coffee

Buffel leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather cleaner & protector.

 

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur vintage grey

Vintage grey

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur tobacco

Tobacco

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur army green

Army Green

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur cuba

Cuba

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur cognac

Cognac

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur navy sand

Navy Sand

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur camel

Camel

Geschuurd leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleuren welke beschikbaar zijn voor dit meubel, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather care kit.

 

Geschuurd leer - kleur tanganica

Tanganica

Geschuurd leer - kleur tabac

Tabac

Geschuurd leer - kleur superblack

Superblack

Geschuurd leer - kleur olive

Olive

Geschuurd leer - kleur moro

Moro

Geschuurd leer - kleur dark green

Dark green

Geschuurd leer - kleur dark blue

Dark blue

Geschuurd leer - kleur cosmos

Cosmos

Geschuurd leer - kleur zenzero

Zenzero

Geschuurd leer - kleur walnut

Walnut

Geschuurd leer - kleur tin

Tin

Maatvoering
Model:Afmetingen:
Bank Caverano 1 zits90cm
Bank Caverano 1,5 zits140cm
Bank Caverano 2 zits170cm
Bank Caverano 2,5 zits200cm
Bank Caverano 3 zits230cm
Bank Caverano 3,5 zits275cm
Bank Caverano 4 zits320cm
Armleuning26cm
Bekijk dit product in de showroom
Dit model staat in Hardinxveld-Giessendam als 1 zitter in het buffel leer kleur cognac en als 3,5 zitter in het geschuurde leer kleur Olive met platte stiknaad (Cortana).

SHOWMODEL VERKOOP: 1x Caverano 1 zits in het buffel leer cognac van € 1499,00 voor € 750,00.  Deze fauteuil staat in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving