Leren 3 zits bank paars Inveruno

 349,00
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Onderstel
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
leren 3 zits bank paars
leren 3 zits bank paarsleren 3 zits bank paarsleren 3 zits bank paarsleren 3 zits bank paarsleren 3 zits bank paarsdonker bruine 4 zits bankgeschuurd leren bank grijsbeige 4 zits bank leerleren 4 zits bank grijs
+ Meer foto's bekijken
grote 5 zits bank cognaczwart leren bankdonker bruine 4 zits bankgrote 5 zits bank cognacdonker bruine 4 zits bankzwart leren bankleren 3 zits bank cognacgrote 5 zits bank cognaczwart leren bankgeschuurd leren 3 zits bankbeige 4 zits bank leerleren 3 zits bank cognaczwart leren bankGrote 5 zits bank walnutleren bank zwartbeige 4 zits bank leerleren 3,5 zits bankzwart leren bankgeschuurd leren bank grijsgeschuurd leren bank grijsgrote 5 zits bank cognacgeschuurd leren 3 zits bankgeschuurd leren 3 zits bankzwart leren bankleren 3,5 zits bankleren 3,5 zits bankzwart leren bankleren 3,5 zits bankgeschuurd leren bank grijsdonker bruine 4 zits bankgrote 5 zits bank cognaczwart leren bankgeschuurd leren 3 zits bankgeschuurd leren bank grijsgeschuurd leren bank grijsgrote 5 zits bank cognacronde salontafel zamundastoere salontafelsleren 3,5 zits bankgeschuurd leren bank grijsgeschuurd leren bank grijsgeschuurd leren 3 zits bankzwart leren bankzwart leren bankgeschuurd leren 3 zits bankgeschuurd leren 3 zits bankgeschuurd leren 3 zits bankgrote 5 zits bank cognaczwarte leren bankgeschuurd leren bank grijsgrote 5 zits bank cognacgeschuurd leren bank grijsgrote 5 zits bank cognacgrote 5 zits bank cognacgeschuurd leren bank grijsleren 3,5 zits bankleren 3,5 zits bankleren 3,5 zits bankleren 3,5 zits bankleren 3,5 zits bankzwart leren 3 zits bankbeige 4 zits bank leerleren 3,5 zits bankleren 3,5 zits bank
Omschrijving

Leren 3 zits bank paars Inveruno

Luxe leren 3 zits bank paars Inveruno leverbaar vanaf fauteuil tot een enorme 5 zitter. De fauteuil en anderhalf zits zijn uitgevoerd met een enkel zit en rugkussen, de rest is uitgevoerd met 2 zit en 2 rugkussens, met uitzondering van de 5 zitter, deze heeft 1 zitkussen en 3 rugkussens. Deze leren bank heeft in het leer een open naad en in de stof uitvoering een standaard stiknaad zoals de bank Orvieto.

Ongecorrigeerd leer of stof

Het op deze bank verwerkte leer is van absolute topkwaliteit. De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het op deze bank gebruikte leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Naast leer is dit model ook leverbaar in een mooie stof, tussen een stof en leer kunnen kleine stilistische verschillen zitten, zo is een open naad bijvoorbeeld wel mogelijk met leer, maar niet met stof.

Zitcomfort

Deze bank is voorzien van een koudschuim vulling en nosag veren in de zitting, afgedekt met mix van comforel en visco en een polyether SG25 vulling in de rug. Naast dat dit model als rechte bank leverbaar is kunnen we ook diverse hoek opstellingen aanbieden daar de elementen met enkele arm ook te koppelen zijn. Een chaise longue bank behoort ook tot de mogelijkheden.

Materialen

Deze leren bank is leverbaar in 22 unieke kleuren geschuurd leer welke met de jaren alleen maar mooier wordt. Daarnaast leveren we deze bank in een hele mooie fluweel achtige velvet stof welke ook nog eens oersterk is en in 21 kleuren relax stof, een sterke stof welke aanvoelt als suède, klik hieronder op de tabs om de verschillende materialen en kleuren te zien.

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht, regelmatig onderhoud is aan te raden. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke bank uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren het gebruik van de leather care kit welke bijbesteld kan worden via de website of in de winkels. Voor de stoffen variant hebben we de protexx textile care met vlekkengarantie.

 

Specificaties
Levering

Inclusief montage service

Kleur

leverbaar in diverse kleuren

Materiaal

Geschuurd leer, velvet stof en relax stof

Totale diepte

96cm

Zithoogte

45cm

Vulling

koudschuim

Maten

leverbaar in diverse maten

Rughoogte

82cm

Zitting diepte

55cm

Armleuning

12cm

Levertijd

De levertijd voor dit product is circa 12 weken, spoedopdrachten kunnen we mogelijk in overleg verzorgen. We hebben regelmatig een aantal leren banken en stoffen banken welke we direct uit voorraad leveren of als showmodel verkopen.

 

Relax stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Velvet

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Geschuurd leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather care kit.

Geschuurd leer - kleur theater red

Theater red

Geschuurd leer - kleur tanganica

Tanganica

Geschuurd leer - kleur tabac

Tabac

Geschuurd leer - kleur superblack

Superblack

Geschuurd leer - kleur silver grey

Silver grey

Geschuurd leer - kleur penna

Penna

Geschuurd leer - kleur olive

Olive

Geschuurd leer - kleur mou

Mou

Geschuurd leer - kleur moro

Moro

Geschuurd leer - kleur milk white

Milk white

Geschuurd leer - kleur mangrovia

Mangrovia

Geschuurd leer - kleur lontra

Lontra

Geschuurd leer - kleur dark green

Dark green

Geschuurd leer - kleur dark blue

Dark blue

Geschuurd leer - kleur cosmos

Cosmos

Geschuurd leer - kleur cognac

Cognac

Geschuurd leer - kleur baltico

Baltico

Geschuurd leer - kleur aubergine

Aubergine

Geschuurd leer - kleur zenzero

Zenzero

Geschuurd leer - kleur walnut

Walnut

Geschuurd leer - kleur turtle

Turtle

Geschuurd leer - kleur tin

Tin

Maatvoering
Model:Afmetingen:
Fauteuil Inveruno77cm
Bank Inveruno 1,5 zits97cm
Bank Inveruno 2 zits172cm
Bank Inveruno 3 zits202cm
Bank Inveruno 3,5 zits222cm
Bank Inveruno 4 zits247cm
Bank Inveruno 5 zits287cm
Hocker Inveruno 81x81cm45cm hoog
Armleuning12cm
Bekijk dit product in de showroom

In Hardinxveld-Giessendam staat deze bank als 3,5 zits in de kleur Walnut. De Inveruno staat in Gramsbergen als 4 zits in de kleur walnut. In alle showrooms staan diverse banken in zowel leer als stof, daarnaast liggen in alle showrooms grote kleurstalen om goed kleur te kunnen bepalen.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving