Cognac hoekbank Bardolino

 449,00
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
hoekbank cognac
hoekbank cognachoekbank cognacgrijze lounge bankhoekbank cognachoekbank cognacrobuuste bank met lounge gedeelte4 zits bank cognacleren 4 zits bank grijsgrote 4 zitter
+ Meer foto's bekijken
robuuste bank met lounge gedeeltehoekbank beigeleren 4 zits bank cognacleren 4 zits bank grijsChaise longue bank cognacantraciet 2 zitsgrote 4 zitterhoekbank cognacFauteuil Bardolino - relax stof tobaccogrote 4 zitterBank Bardolino - hier getoond als 4 zitter in de relax stof kleur graphiterobuuste bank met chaise longue gedeeltegrote 4 zittergrote 4 zitterleren 4 zits bank cognac3 zits bank blauwleren 4 zits bank cognac3 zits bank blauwgrote 4 zitterrobuuste bank met chaise longue gedeelteChaise longue bank cognachoekbank cognacgrote 4 zitter3 zits bank met lounge grijsleren 4 zits bank grijs3 zits bank blauwFauteuil Bardolino - geschuurd leer zenzeroChaise longue bank cognachoekbank beigegrote 4 zittergrote 4 zitterhoekbank beigegrijze 2 zitterrobuuste bank met chaise longue gedeeltegrote 4 zitter4 zits bank antraciet4 zits bank cognac4 zits bank antraciet4 zits bank cognacleren 4 zits bank cognac3 zits bank blauw3 zits bank blauwrobuuste bank met lounge gedeelteleren 4 zits bank grijs3 zits bank blauw4 zits bank cognac4 zits bank cognacantraciet 2 zitsleren 4 zits bank grijshoekbank beigeleren 4 zits bank cognacleren 4 zits bank4 zits bank antraciet3 zits bank blauw4 zits bank antraciethoekbank beige4 zits bank antraciethoekbank beigeleren 4 zits bank cognacrobuuste bank met lounge gedeelte3 zits bank blauw4 zits bank antracietleren 4 zits bank grijs4 zits bank antracietgrijze 2 zitterrobuuste bank met lounge gedeeltechaise longue bank antracietchaise longue bank grijs
Omschrijving

Cognac hoekbank Bardolino

Luxe, stoere en robuuste hoekbank met stoffeerdersnaad. De Bardolino bank is een modulaire bank en kan uitgevoerd worden als fauteuil, rechte bank vanaf anderhalf zits tot leren 4 zits bank of hoekbank. De elementen zijn direct aan elkaar te koppelen, ook een chaise longue, ook wel long chair genoemd is beschikbaar voor dit model, in 2 maten, hiermee maakt u van een 4 zits bank met een chaise longue een enorm comfortabele bank. Arm links of rechts dient u voorstaand (kijkend naar de bank) te bepalen. Dit model is leverbaar in geschuurd leer en in de relax stof.

Ongecorrigeerd leer of stof

Het op deze bank verwerkte leer is van absolute topkwaliteit. De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het op deze bank gebruikte leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt.

Zitcomfort

Deze bank is voorzien van een koudschuim vulling en nosag veren in de zitting, afgedekt met mix van comforel en visco en een polyether SG25 vulling in de rug. Naast dat dit model als rechte bank leverbaar is kunnen we ook diverse hoek opstellingen aanbieden daar de elementen met enkele arm ook te koppelen zijn. Een chaise longue bank behoort ook tot de mogelijkheden.

Materialen

Deze leren bank is leverbaar in 25 unieke kleuren geschuurd leer welke met de jaren alleen maar mooier wordt. Daarnaast leveren we deze bank in een hele mooie fluweel achtige velvet stof welke ook nog eens oersterk is en in 25 kleuren relax stof, een sterke stof welke aanvoelt als suède, klik hieronder op de tabs om de verschillende materialen en kleuren te zien. Tussen stof en leer kunnen kleine stilistische verschillen zitten, zo is een open naad bijvoorbeeld wel mogelijk met leer, maar niet met stof.

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht, regelmatig onderhoud is aan te raden. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke bank uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren het gebruik van de leather care kit welke bijbesteld kan worden via de website of in de winkels. Voor de stoffen variant hebben we de protexx textile care met vlekkengarantie.

Specificaties
Levering

Inclusief montage service

Kleur

leverbaar in diverse kleuren

Materiaal

Geschuurd leer, velvet stof en relax stof

Totale diepte

94cm

Zithoogte

46cm

Vulling

koudschuim

Maten

leverbaar in diverse maten

Rughoogte

84cm

Zitting diepte

56cm

Armleuning

29cm

Levertijd

De levertijd voor dit product is circa 12 weken, spoedopdrachten kunnen we mogelijk in overleg verzorgen. We hebben regelmatig een aantal leren banken en stoffen banken welke we direct uit voorraad leveren of als showmodel verkopen.

 

Relax stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Velvet

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Geschuurd leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather care kit.