Relaxbank Salerno

  • Leverbaar in
    leer en stof
  • Gratis bezorging
    en montage
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 1.449,00
Maat
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Materiaal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Bekijk dit product in de showroom

THUIS KLEUR KIEZEN?

Onze gratis kleurstalen vraagt u eenvoudig per mail aan. Stuur ons een e-mail met uw adresgegevens en de gewenste materialen en kleuren en u krijgt deze z.s.m. toegestuurd!

Deze bank staat in beide showrooms.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

loungebanken leer
groene leren bank
stoere leren cognac hoekbank
cognac leren hoekbank
+67
Omschrijving

Elektrische relaxbank Salerno

Deze bank is naar eigen wens op te stellen, als een rechte bank, een L-opstelling of als U-bank. Wenst u deze bank te nemen als een 3-zits met twee armen, dan is dat ook zeker mogelijk! Bij het tabblad maten, kunt u alle afmetingen zien. De bank Salerno is één van de enkele banken die mogelijk is met een elektrische relaxfunctie, hierbij kunt u de verstelbare hoofdsteun toevoegen. De uitstraling van de rug- en zitkussens tonen als losse kussens, alleen zijn deze vast en hoeft u nooit bang te zijn dat u deze moet opkloppen. Zoals u op de foto’s ziet heeft deze bank ook sledepoten, deze worden altijd in mat zwarte kleur geleverd.

Elektrische relaxfunctie bank Salerno

Wilt u ’s avonds heerlijk onderuit voor de tv liggen, maar geen vast ligelement hebben? Dan kan dat met deze bank. U kunt dan kiezen voor de elektrische relaxfunctie. Met het gemak van een knopje kunt u het relax gedeelte uitschuiven. De relaxfunctie kan gekozen worden op elementen van 1-zits, 1,25 zits, 1,5 zits of een 1,75 zits. Dit kunnen elementen zijn zonder arm, maar ook elementen met een arm aan één kant. Neemt u een relax element, dan kunt u hiernaast een element plaatsen zonder arm en zonder relaxfunctie en de bank afmaken met bijvoorbeeld een hoekelement met open eiland. Houdt er rekening mee dat er stroom voor nodig is. Is er een stopcontact in de buurt, dan hoeft u geen extra accu te nemen. Wilt u de bank midden in de ruimte plaatsen en geen snoeren over de vloer? Dan is het handig om een accu erbij te doen. Wanneer u meerdere relaxfuncties in één bank opstelling neemt, moet u wel een accu per relaxdeel rekenen. Door deze accu hoeft u dan de bank maar eens in de zoveel tijd op te laden. Bij een relaxelement adviseren we ook altijd een hoofdsteun, deze heeft u nodig zodat u uw hoofd kunt laten rusten. Deze hoofdsteunen zijn verstelbaar en kunnen achter ieder rugkussen geplaatst worden. Wilt u meer weten over onze bank Salerno? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in één van onze showrooms.

Salerno in stoere uitvoering

Deze bank, zoals bijna al onze zitmeubelen, kan in verschillende materialen gestoffeerd worden. U kunt kiezen voor vier verschillende stoffen of voor het echte geschuurde leer. Voor een praktische stof maar stoere uitstraling kunt u kiezen voor de Relax stof of het Bull Eco Leder. De Relax stof heeft een beetje een leer uitstraling, maar is compleet van polyester gemaakt. Erg praktisch dus. Het Bull Eco Leder heeft een uitstraling van suède. Dit materiaal bestaat uit een onderlaag van echt leer en een bovenlaag van stof. Deze twee stoffen zijn even sterk. Dan hebben we ook nog een Velvet stof, dit is een zachte fluweelstof. Als laatste stof hebben we Silent stof, dit is een geweven stof. Alle stoffen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en kunnen allemaal ingesprayd worden met Protexx. Hiermee krijgt u 3 jaar vlekgarantie op de stof en kunt u de stof gewoon met een doekje schoonmaken wanneer u iets knoeit.

Als laatste materiaal wat mogelijk is op deze bank, is het Antigo leder. Dit is een 100% rundleer en valt onder de geschuurde leersoorten. Omdat dit een geschuurde leersoort is, gaat deze door de jaren heen wel meer leven. Eventuele krasjes en/of vlekjes kunnen in het leer komen, maar hierdoor word de uitstraling van het leer alleen maar mooier. Voor het echte leer adviseren we de Leather Care Kit bij, hiermee kunt u het leder door de jaren heen onderhouden, schoonmaken en beschermen. Let wel op dat dit het leder niet vlekvrij maakt.

Materialen

Voor alle bankstellen kunt u kiezen uit 5 materialen. Geschuurd leer, eco leder, relax stof, silent stof en de velvet stof. Deze materialen kunnen ook op bijna alle eetkamerstoelen, eetkamerbanken en fauteuils. Op deze manier kunt u dus altijd een mooie combinatie maken door uw hele woning. Van elk type materiaal heeft u een ruime keuze uit diverse fantastische kleuren. Tussen stof en leer kunnen kleine stilistische verschillen zitten, zo is een open naad bijvoorbeeld wel mogelijk met leer, maar niet met stof.

Geschuurd leer

Het op deze bank verwerkte leer is van absolute topkwaliteit. De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het op deze bank gebruikte leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt.

Zitcomfort

Deze bank is voorzien van een koudschuim vulling en nosag veren in de zitting, afgedekt met mix van comforel en visco en een polyether SG25 vulling in de rug. Veel modellen zijn ook leverbaar in een hoekopstelling, met open eiland of een chaise longue gedeelte. Dit verschilt per model.

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht, regelmatig onderhoud is aan te raden. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke bank uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren wij het gebruik van de iProteqt welke bijbesteld kan worden via de website of in de winkels.

Specificaties
Type vering

Nosag veren

Zitvulling

Sandwich koudschuim HR35/30

Zit afdek

Schuim en veren

Rug vulling

Silliconen

Rug afdek

Diolenwattenafdeklaag

Zitkussens

Vast

Rugkussens

Vast

Materiaal

diverse materialen

Kleur

leverbaar in diverse kleuren leer en stof

Frame materiaal

Massief hout en multiplex

Type poot

Metaal

Zitcomfort

Normaal

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

12 - 14 weken

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Levertijd

De levertijd voor dit product is 12 - 14 weken. Tevens hebben we standaard circa 20 diverse banken direct uit voorraad leverbaar vanuit Sliedrecht.

Kleuren

Relax stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit materiaal behandelt u met iProteqt.

relax stof - taupe
taupe
relax stof - ivory
ivory
relax stof - hunter
hunter
relax stof - graphite
graphite
relax stof - espresso
espresso
relax stof - dolphin
dolphin
relax stof - cream
cream
relax stof - cinnamon
cinnamon
relax stof - camel
camel
relax stof - brown
brown
relax stof - bordeaux
bordeaux
relax stof - blue
blue
relax stof - beige
beige
relax stof - apple
apple
relax stof - antraciet
antraciet
relax stof - turtle
turtle
relax stof - tobacco
tobacco
relax stof - terra
terra
relax stof - tan
tan
relax stof - sand
sand
relax stof - purple
purple
relax stof - petrol
petrol
relax stof - niagara
niagara
relax stof - maize
maize
relax stof - liver
liver

Velvet stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit materiaal behandelt u met iProteqt.

Velvet adore - Blossom
Blossom
Velvet adore - Beige
Beige
Velvet adore - Antraciet
Antraciet
Velvet adore - Tobacco
Tobacco
Velvet adore - Steel
Steel
Velvet adore - Petrol
Petrol
Velvet adore - Niagara
Niagara
Velvet adore - Natural
Natural
Velvet adore - Moss
Moss
Velvet adore - Liver
Liver
Velvet adore - Hunter
Hunter
Velvet adore - Hazel
Hazel
Velvet adore - Gold
Gold
Velvet adore - Ecru
Ecru
Velvet adore - Dolphin
Dolphin
Velvet adore - Dark Grey
Dark Grey
Velvet adore - Copper
Copper
Velvet adore - Cognac
Cognac
Velvet adore - Coffee
Coffee
Velvet adore - Blush
Blush
Wine Red
Pale
Indigo
Aubergine
Forest

Silent stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit materiaal behandelt u met iProteqt.

Silent - taupe
taupe
Silent stof - copper
copper
Silent stof - burgundy
burgundy
Silent - wine red
wine red
Silent - dark blue
dark blue
Silent - hunter
hunter
Silent - turtle
turtle
Silent - graphite
graphite
Silent - dark grey
dark grey
Silent - steel
steel
Silent - light grey
light grey
Silent - ash grey
ash grey
Silent - natural
natural
Silent - liver
liver
Silent - coffee
coffee
Silent - wood
wood

Bull eco leder

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit materiaal behandelt u met iProteqt.

bull eco leder - dark brown
dark brown
bull eco leder - dark blue
dark blue
bull eco leder - cognac
cognac
bull eco leder - caramel
caramel
bull eco leder - camel
camel
bull eco leder - brown
brown
bull eco leder - brandy
brandy
bull eco leder - beige
beige
bull eco leder - antraciet
antraciet
bull eco leder - almond
almond
bull eco leder - wine red
wine red
bull eco leder - tobacco
tobacco
bull eco leder - steel
steel
bull eco leder - niagara
niagara
bull eco leder - moss
moss
bull eco leder - magnolia
magnolia
bull eco leder - liver
liver
bull eco leder - grey
grey
bull eco leder - graphite
graphite
bull eco leder - eucalyptus
eucalyptus
bull eco leder - dessert
dessert

Leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit materiaal behandelt u met iProteqt.

vintage leer - bordeaux
bordeaux
vintage leer - blue
blue
vintage leer - antraciet
antraciet
vintage leer - taupe
taupe
vintage leer - brown
brown
vintage leer - brandy
brandy

Maten

Fauteuil Salerno 113cm
Bank Salerno 2 zits 163cm
Bank Salerno 2,5 zits 183cm
Bank Salerno 3 zits 203cm
Bank Salerno 3,5 zits 223cm
Element Salerno 1 zits zonder arm 61cm
Element Salerno 1 zits met 1 arm 82cm
Element Salerno 1,25 zits zonder arm 71cm
Element Salerno 1,25 zits met 1 arm 92cm
Element Salerno 1,5 zits zonder arm 81cm
Element Salerno 1,5 zits met 1 arm 102cm
Element Salerno 1,75 zits zonder arm 91cm
Element Salerno 1,75 zits met 1 arm 112cm
Element Salerno 2 zits zonder armen 121cm
Element Salerno 2 zits met 1 arm 142cm
Element Salerno 2,5 zits zonder armen 141cm
Element Salerno 2,5 zits met 1 arm 162cm
Element Salerno 3 zits zonder armen 161cm
Element Salerno 3 zits met 1 arm 182cm
Element Salerno 3,5 zits zonder armen 181cm
Element Salerno 3,5 zits met 1 arm 202cm
Element Salerno 1 zits met eiland 127x98cm
Hoek element Salerno met eiland 98x223cm
Chaise longue Salerno smal 102x177cm
Chaise longue Salerno breed 122x177cm
Hoek element Salerno 98cm
Hocker Salerno 70x70x45cm 70x70x45cm
Hocker Salerno 125x60x45cm 125x60x45cm
Hoofdsteun Salerno – verstelbaar 58cm
Totale diepte 94cm
Zitting diepte 56cm
Zitting hoogte 45cm
Totale hoogte 83cm
Rugkussen hoogte 40cm
Arm hoogte 65cm
Arm breedte 20cm

Bekijk dit product in de showroom

THUIS KLEUR KIEZEN?

Onze gratis kleurstalen vraagt u eenvoudig per mail aan. Stuur ons een e-mail met uw adresgegevens en de gewenste materialen en kleuren en u krijgt deze z.s.m. toegestuurd!

Deze bank staat in beide showrooms.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving