Tweezitter

Door de geringe afmetingen van een tweezits bank zal het een ideale bank zijn om met z’n tweeën of alleen een avondje doorbrengen met de laptop op schoot of een goed boek. Mede door het brede aanbod aan modellen zal er in de collectie tweezitbanken van Robuuste tafels ongetwijfeld uw droombank zitten. Populair is onze bank Inveruno in het walnut.

Leren 2 zits bank

Uw unieke tweezitter wordt bekleed met enorm uitermate dik en stevig geschuurd leer. Dit leer bieden wij aan in maar liefst 22 kleuren. Van Theater Red tot aan Dark Blue. Het geschuurde leer heeft een heel eigen karakter uit uitstraling en kan ook uitgevoerd worden op de meeste van onze leren fauteuils. Voor de stoffen bekleding van de bankstellen hebben wij 21 kleuren. Dit is onze 100% polyester stof welke een hele mooie structuur heeft. Met een eventuele Leather Care kit of ProteXx Textile spray beschermd u het meubel optimaal tegen potentiële vlekken of producten die afgeven.

Uw nieuwe 2 zits bank uitproberen?

Wilt u eens proefzitten? Onze showroom in Hardinxveld-Giessendam is 6 dagen per week geopend, de showroom in Utrecht is 7 dagen in de week geopend. In beide showrooms hebben wij vrijwel elk model staan en kunnen wij ons prachtige leer en stof aan u laten zien. Bent u ook op zoek naar een bijpassende poef of hocker voor uw tweezitter? Ook die kunnen wij uiteraard voor u leveren in het zelfde leer als uw bankstel. Ook is er de mogelijkheid om uw robuuste salontafel geheel op maat te laten maken, op die manier zal het uw zithoek helemaal compleet maken.

Nieuw in onze collectie! : De bank Tivoli. We hebben ervoor gekozen om voor deze bank een retro design in een nieuw jasje te steken. Niet alleen verkrijgbaar in een tweezitsbank maar ook leverbaar in 2,5 zits en 3 zits.