Groene chesterfield bank Chester

 1.199,00
Kleur
Kleur
Kleur
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
4 zits bank groen chesterfield
groene chesterfield bankgroene 4 zits chesterfield bank4 zits bank leerVelours bankchesterfiels bankgrote 4 zits chesterfield bank groencamel chesterfield bankChester bankchester field bank cognac
+ Meer foto's bekijken
leren 4 zits bankbeige chesterfield bankcamel chesterfield bankrobuuste chester bank 4 zits jeep stof cognacbeige chesterfield bankchesterfield 4 zitter groenbeige chesterfield bank4 zits bank chester in stof cognacchesterfield bank cognacKlassieke 4 zits bankcamel chesterfield bankGreen Chesterfield sofacamel chesterfield bankbeige chesterfield bankcamel chesterfield bankgrote leren bankbeige chesterfield bankcamel chesterfield bankstoffen 4 zits bankleren bank blauwstoere chester bank 4 zits jeep stof cognacgrijs leren bank4 zits chesterfield bank jeep stof cognacchesterfield bankcamel chesterfield bank4 zits chesterfield bank in cognac jeep stofgrijs leren bankleren bank grijsoranje chesterfieldcamel chesterfield bankGroene Chesterfield zetelchesterfield bank stofleren bank grijsgroene 4 zits bankcamel chesterfield bankleren bank blauwGroene zetelblauwe bankKlassieke stoffen bankcamel chesterfield bankgrijs leren bankbeige chesterfield bankleren bank blauwgrote chesterfield grijs4 zits chesterfield bankcognac chesterfieldbeige chesterfield banklederen chesterfieldgrijze chesterfieldbeige chesterfield bankvelours groene bankchesterfield bank stof4 zits chesterfieldcamel chesterfield bankbeige chesterfield bankstoffen chesterfield bankleren chesterfieldgroene 4 zits bankbruine chesterfieldGroene Chesterfield bankbeige chesterfield bankleren chesterfield bankleren bank grijscamel chesterfield bankleren bank grijsgrote vierzits chester bank jeep cognacgroene 4 zits chesterfield bankronde teak salontafel zamundaleren chesterfield bank camelchesterfield bankchester bank stofchesterfiel bank cognacbeige chesterfield bankcamel chesterfield bankleren chesterfield
Omschrijving

Groene chesterfield bank Chester

Stoere groene chesterfield bank Chester. Dit chesterfield model heeft een zeer comfortabele zit en leveren we vanaf 1,5 zits tot 4 zits in diverse materialen en kleuren, zowel in leer als in stof.

Relax stof

Deze stof heeft een warme, zachte touch en voelt aan als suède. Zeer sterk materiaal en goed reinigbaar. Met een ruime keuze uit diverse kleuren is er altijd wel een match voor uw interieur, tevens is de Relax stof op veel meubels verkrijgbaar, eetkamerstoelen, banken en fauteuils. In combinatie met een Protexx behandeling maakt u dit materiaal 3 jaar vlekvrij.

Velvet stof

Een rijke sterke stof met een zachte en volle grip. Zeer sterk materiaal met een martindale van 88.000 en een licht echtheid klassering van 4/5 uit 5. Met een ruime keuze uit diverse kleuren is er altijd wel een match voor uw interieur. Bij deze stof gebruiken we een meekleurend garen. In combinatie met een Protexx behandeling maakt u dit materiaal 3 jaar vlekvrij. Dit materiaal is een breisel welke machinaal vervaardigd wordt op breimachines. Op een breisel zit meer rek en is elastischer dan een weefsel dankzij de breisteek die wordt gebruikt. Door shading of poolomloop ontstaan zogenaamde 'schijnvlekken'. Afhankelijk van het standpunt van waaruit men naar deze plekken kijkt, lijken de plekken donkerder of lichter dan de rest van de stof. Het is een optisch effect en heeft dus met verkleuren niets te maken.

Geschuurd leer

De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend, de leather care kit maakt dit leer een stuk vlekwerender. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Elke huid is uniek qua uitstraling en kleurtoon. Zoals alle natuurlijke leersoorten zal dit leer ook verkleuren, lichter worden, door blootstelling aan (fel) (zon)licht. Regelmatig onderhoud met de leather care kit kan dit wat vertragen.

 

Specificaties
Levering

Inclusief montage service

Kleur

leverbaar in diverse kleuren leer en stof

Materiaal

Stof, geschuurd leer en buffel leer

Totale diepte

93cm

Zithoogte

48cm

Vulling

Koudschuim vulling

Maten

1,5 / 2 / 2,5 / 3 / 3,5 en 4 zits

Rughoogte

78cm

Zitting diepte

58cm

Levertijd

Circa 12 weken, spoedopdrachten in overleg

Levertijd

De levertijd voor dit product is circa 12 weken, spoedopdrachten kunnen we mogelijk in overleg verzorgen. Vaak hebben we in onze showrooms een aantal bankstellen staan welke we uit de showroom verkopen, dus heeft u haast aarzel dan niet te bellen.

Relax

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Velvet

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Geschuurd leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleuren welke beschikbaar zijn voor dit meubel, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather care kit.

Maatvoering
Model:Afmetingen:
Bank Chester 1,5 zits135cm
Bank Chester 2 zits176cm
Bank Chester 2,5 zits203cm
Bank Chester 3 zits227cm
Bank Chester 3,5 zits251cm
Bank Chester 4 zits276cm
Armleuning30cm
Bekijk dit product in de showroom
Deze bank staat in Utrecht als 4 zits in de relax stof kleur Hunter en in Gramsbergen als 4 zits in het buffel leer kleur light brown. In alle showrooms staan diverse banken in zowel leer als stof, daarnaast liggen in alle showrooms grote kleurstalen om goed kleur te kunnen bepalen.

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving