Leren fauteuil Edmund

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
Kleur
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
Leren fauteuil
leren Fauteuil Edmund - camelleren fauteuil olijfleren fauteuil grijsgroene leren fauteuilleren Fauteuil Edmund buffel leer Cognacbruin leren fauteuilfauteuil bruinindustriele fauteuil camelgroene leren fauteuil
+ Meer foto's bekijken
petrol fauteuilindustriele fauteuil edmund cognacFauteuil leren Edmund - vintage greyindustriele fauteuil grijsindustriele salontafelindustriele fauteuil grijsindustriele fauteuil edmund cognacgroene leren fauteuilindustriele fauteuil geelindustriele fauteuil camelindustriele fauteuil camelindustriele fauteuil geelleren Fauteuil Edmund - vintage greyindustriele fauteuil brownindustriele fauteuil grijsleren Fauteuil Edmund - vintage greyleren Fauteuil Edmund - cubapetrol fauteuilfauteuil bruinleren Fauteuil Edmund - cognacbeige leren fauteuilbeige leren fauteuilbeige leren fauteuilbruin leren fauteuilbruin leren fauteuilleren fauteuil oliveleren fauteuil groenleren fauteuil grijsleren fauteuil grijs
Omschrijving

Leren fauteuil Edmund

Stoere robuuste leren fauteuil met zeer comfortabele zit, qua zit vergelijkbaar met onze leren fauteuil Basil. Dit model leveren we in verschillende kleuren. Het handmatig gekleurde leer van deze fauteuil geeft een zeer mooie authentieke vintage uitstraling. Het metalen frame met zichtbare lasnaden is voorzien van een beschermende poedercoat en maakt de stoere industriële uitstraling compleet. Deze fauteuil is leverbaar in buffel leer en stof.

Lederen fauteuil

Wij onderscheiden meerdere soorten leer voor onze fauteuils bijvoorbeeld: ongecorrigeerd buffelleer, geschuurd (mat) leer en vintage leer. Elk leer is uniek, dit wil ook zeggen dat elke stukje leer zijn eigen karakteristieke kenmerken heeft. Onze leren fauteuils in het ongecorrigeerde buffelleer zijn in vele modellen, stiksels en kleuren te verkrijgen. Naast verschillende leersoorten hebben we ook diverse mooie ademende stoffen op deze industriële fauteuil. Voor zowel het leer als voor de stof hebben we de juiste onderhoudsmiddelen om uw fauteuils jarenlang mooi te houden.

Zitcomfort

Onze leren fauteuils zijn allen voorzien van kussens met een koudschuim vulling en een dacronbed, voor zowel de zit- als rugkussens en hebben een geweldig zitcomfort. Nu kunnen wij dit op papier wel beweren, maar kom het vooral zelf uitproberen in één van onze showrooms.

Kleuren

Deze lederen fauteuil is leverbaar in dezelfde kleuren als onze eetkamerstoelen Vienne, Cenon en Olivet. Op deze manier kunt u dus een mooie combinatie maken tussen uw eet en zit gedeelte waarin kleuren elkaar aanvullen. De diverse kleurstalen zijn in beide showrooms aanwezig, tevens staan er in Utrecht als in Hardinxveld een ruim assortiment leren fauteuils, bankstellen en eetkamerstoelen in diverse kleuren.

Relax stof

Deze stof heeft een warme, zachte touch en voelt aan als suède. Zeer sterk materiaal en goed reinigbaar. Met een ruime keuze uit diverse kleuren is er altijd wel een match voor uw interieur. Bij deze stof gebruiken we een meekleurend garen. In combinatie met een Protexx behandeling maakt u dit materiaal 3 jaar vlekvrij.

Jeep stof

Deze stof heeft een zeer luxe en warme uitstraling, mooi gemeleerd en gevlamd. Zeer sterk materiaal en goed reinigbaar. Producten in dit materiaal worden gestikt met een contra stiksel, dus een garen wat een contrasterende kleur heeft t.o.v. de gekozen stof kleur. In combinatie met een Protexx behandeling maakt u dit materiaal 3 jaar gegarandeerd vlekvrij.

Geschuurd leer

De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend, de leather care kit maakt dit leer een stuk vlekwerender. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Elke huid is uniek qua uitstraling en kleurtoon. Zoals alle natuurlijke leersoorten zal dit leer ook verkleuren, lichter worden, door blootstelling aan (fel) (zon)licht. Regelmatig onderhoud met de leather care kit kan dit wat vertragen.

Buffel leer

Het ongecorrigeerde buffelleer krijgt zijn unieke uitstraling door de handmatige oppervlakte kleuring, hierdoor is geen model hetzelfde en is kleurverschil onvermijdelijk. De handmatige kleuring in combinatie met het ongecorrigeerde leer maken de karakteristieke uitstraling van vintage leer. Het leer is een natuurproduct waar in meer of mindere mate oneffenheden zoals oude littekens, insectenbeten en schrammen zullen zitten. Dit is kenmerkend voor ongecorrigeerd leer en doet niets af aan de kwaliteit van het leer. Zoals alle natuurlijke leersoorten zal dit leer ook verkleuren, lichter worden, door blootstelling aan (fel) (zon)licht. Regelmatig onderhoud met de leather cleaner & protector kan dit wat vertragen.

Specificaties
Levering

Inclusief montage service

Kleur

leverbaar in diverse kleuren leer en stof

Materiaal

Stof, geschuurd leer en buffel leer

Totale hoogte

81cm

Totale diepte

85cm

Zithoogte

42cm

Zitdiepte

54cm

Arm hoogte

60cm

Tussen de armen

53cm

Vulling

Koudschuim vulling

Totale breedte

64cm

Levertijd

De levertijd voor dit product is circa 10 weken, spoedopdrachten kunnen we mogelijk in overleg verzorgen. Vaak hebben we in onze showrooms een aantal stoelen welke we uit de showroom verkopen, dus heeft u haast aarzel dan niet te bellen.

 

Relax stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

 

Relax stof - kleur graphite

Graphite

Relax stof - kleur espresso

Espresso

Relax stof - kleur dolphin

Dolphin

Relax stof - kleur cream

Cream

Relax stof - kleur cinnamon

Cinnamon

Relax stof - kleur camel

Camel

Relax stof - kleur brown

Brown

Relax stof - kleur bordeaux

Bordeaux

Relax stof - kleur blue

Blue

Relax stof - kleur beige

Beige

Relax stof - kleur apple

Apple

Relax stof - kleur antraciet

Antraciet

Relax stof - kleur purple

Purple

Relax stof - kleur petrol

Petrol

Relax stof - kleur maize

Maize

Relax stof - kleur ivory

Ivory

Relax stof - kleur hunter

Hunter

Jeep stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

 

Jeep stof - kleur taupe

Taupe

Jeep stof - kleur light brown

Light brown

Jeep stof - kleur grey

Grey

Jeep stof - kleur graphite

Graphite

Jeep stof - kleur cognac

Cognac

Jeep stof - kleur antraciet

Antraciet

Geschuurd leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleuren welke beschikbaar zijn voor dit meubel, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather care kit.

 

Geschuurd leer - kleur tanganica

Tanganica

Geschuurd leer - kleur tabac

Tabac

Geschuurd leer - kleur superblack

Superblack

Geschuurd leer - kleur olive

Olive

Geschuurd leer - kleur moro

Moro

Geschuurd leer - kleur dark green

Dark green

Geschuurd leer - kleur dark blue

Dark blue

Geschuurd leer - kleur cosmos

Cosmos

Geschuurd leer - kleur zenzero

Zenzero

Geschuurd leer - kleur walnut

Walnut

Geschuurd leer - kleur tin

Tin

Buffel leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather cleaner & protector.

 

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur vintage grey

Vintage grey

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur tobacco

Tobacco

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur light brown

Light brown

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur cuba

Cuba

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur cognac

Cognac

Ongecorrigeerd buffel leer - kleur camel

Camel

Bekijk dit product in de showroom
Deze leren fauteuil staat zowel in Hardinxveld-Giessendam, Gramsbergen als in Utrecht in de showroom.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving