Industriele Bartafel Avezzano

Stoere industriele bartafel van oud recycled teak en stalen poten, leverbaar in 1 maat. Dit model combineert mooi met onze meubels uit de Asmund serie. Desgewenst maken we een vergelijkbare bartafel op maat, gebaseerd op 1 van onze massief eiken modellen.

Reclaimed teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, kasten, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels. Ook combineren met onze Asmund serie is goed mogelijk met dit model.

Showroom

Dit model in het echt zien? In zowel Hardinxveld-Giessendam, Gramsbergen, als Utrecht hebben we diverse meubels uit deze serie staan.