Zwarte vitrinekast Ermont

Stoere smalle zwarte vitrinekast gemaakt van oud hout. Gemaakt van mooi authentiek hout met karakteristieke details, elk meubel is uniek en heeft zijn eigen karakter. Dit model is leverbaar zowel links als rechts scharnierend, op deze manier is het ook mooi om 2 kasten naast elkaar te plaatsen. Dit model staat in onze showroom in Utrecht en in Sliedrecht. Z’n grote broer (of zus) de Epernay staat in Sliedrecht en Gramsbergen en de Perpignan staat in Sliedrecht.

Oud elm hout

Mooi oud doorleefd hout, dat zijn de kenmerken van oud elm hout, onder andere verkregen uit hergebruikte oude Chinese deuren. Hierdoor is elk meubel uniek en heeft het zijn eigen uitstraling. Leverbaar in naturel uitstraling heeft het een hele lichte uitstraling, het alternatief is de old black variant welke een mooie doorgeschuurde look heeft. De productie van deze meubels geeft het oude elmhout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van oud elm hout combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In beide showrooms vindt u een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.