Bank Bardolino

Luxe, stoere en robuuste leren 4 zits bank met stoffeerdersnaad. De Bardolino bank is een modulaire bank en kan uitgevoerd worden als fauteuil, rechte bank vanaf anderhalf zits tot leren 4 zits bank of hoekbank. De elementen zijn direct aan elkaar te koppelen, ook een chaise longue, ook wel long chair genoemd is beschikbaar voor dit model, in 2 maten, hiermee maakt u van een 4 zits bank met een chaise longue een enorm comfortabele bank. Arm links of rechts dient u voorstaand (kijkend naar de bank) te bepalen. Dit model is leverbaar in geschuurd leer en in de relax stof.

4 zits banken in diverse kleuren leer en stof

Elk interieur heeft andere kleuren en impressies, om die reden hebben wij maar liefst 25 kleuren 100% polyester stof en 25 kleuren geschuurd leer in onze collectie. Ons geschuurde leer is 1,3 tot 1,5 millimeter dik en heeft een vintage uitstraling. Het op uw 4 zits bank verwerkte leer is van topkwaliteit. De huiden zijn afkomstig van Europese runderen, dit leer wordt uitvoerig behandeld en krijgt een speciale behandeling van wax en olie. Elk stukje leer is uniek, dit betekent ook dat uw 4 zits bank zijn eigen karakteristieke eigenschappen zal bevatten. Ook bieden wij diverse behandelingsmaterialen welke uw meubel een beschermlaag zullen bieden.

Lederen 4 zits bank

Om de aan verschillende kwaliteitseisen van klanten te voldoen, moeten onze leren bankstellen en uitstekende constructie hebben. Een 4 zits bank moet uiteraard jarenlang mee kunnen gaan. Het binnenwerk van veel onze 4 zits banken is gemaakt van MDF en beuken. Daarop zit zowel in het zitgedeelte als in het rug gedeelte een dikke laag van HR 40 koudschuim, afgedekt met een visco schuimlaag. Voor de vering van onze lederen 4 zits bankstellen is gekozen voor een combinatie van een Nosag veren systeem en elastische singels. Tevens zitten er in de armleuningen en rugleuningen nog een schuimlaag van maar liefst 3 centimeter. Deze combinatie van productie zorgt voor de geweldige zit beleving.

Bijpassende leren fauteuils

Niet alleen biedt Robuuste Tafels een grote collectie aan 4 zits banken, maar ook diverse soorten hockers en poefen. Salontafels kunt u, net als onze eiken eetkamertafels bij ons op maat laten maken in de door u gewenste afwerking met bijpassend onderstel. Op deze manier heeft u een salontafel die prachtig aansluit bij uw 4 zits bank. Kom gerust eens proefzitten en laat u inspireren en adviseren in één van onze showrooms in Sliedrecht of Utrecht.

Ongecorrigeerd leer of stof

Het op deze bank verwerkte leer is van absolute topkwaliteit. De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het op deze bank gebruikte leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt.

Zitcomfort

Deze bank is voorzien van een koudschuim vulling en nosag veren in de zitting, afgedekt met mix van comforel en visco en een polyether SG25 vulling in de rug. Naast dat dit model als rechte bank leverbaar is kunnen we ook diverse hoek opstellingen aanbieden daar de elementen met enkele arm ook te koppelen zijn. Een chaise longue bank behoort ook tot de mogelijkheden.

Materialen

Deze leren bank is leverbaar in 25 unieke kleuren geschuurd leer welke met de jaren alleen maar mooier wordt. Daarnaast leveren we deze bank in een hele mooie fluweel achtige velvet stof welke ook nog eens oersterk is en in 25 kleuren relax stof, een sterke stof welke aanvoelt als suède, klik hieronder op de tabs om de verschillende materialen en kleuren te zien. Tussen stof en leer kunnen kleine stilistische verschillen zitten, zo is een open naad bijvoorbeeld wel mogelijk met leer, maar niet met stof.

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht, regelmatig onderhoud is aan te raden. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke bank uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren het gebruik van de leather care kit welke bijbesteld kan worden via de website of in de winkels. Voor de stoffen variant hebben we de protexx textile care met vlekkengarantie.