Passe Partout meubels

Prachtige meubels van het Belgische merk Passe Partout. Dit merk maakt meubels waarbij genot het belangrijkste aspect is. Dit komt zowel terug in de look van de banken als in het ultieme comfort. Wilt u meer weten over de stijlvolle meubels van Passe Partout? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Toon filters
Filters
Materiaal
Materiaal onderstel
Type poot
Verstelbaar
Draaibaar
Type bank
Voorraaditem

Prachtige meubels van het Belgische merk Passe Partout. Dit merk maakt meubels waarbij genot het belangrijkste aspect is. Dit komt zowel terug in de look van de banken als in het ultieme comfort. Wilt u meer weten over de stijlvolle meubels van Passe Partout? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Over het merk Passe Partout

Passe Partout begon in 1998 in België. Het maken van moderne sofa’s was vanaf het begin hun focus. Hiervoor werkten ze samen met een verscheidenheid aan verschillende ontwerpers. In de tussentijd is het merk internationaal gegaan en hebben ze hun assortiment uitgebreid met tafels en stoelen. U kunt dan ook uw hele zithoek inrichten met de unieke Passe Partout meubels, die door professionele ontwerpers zijn vormgegeven.

De collecties van Passe Partout

De meubels van Passe Partout passen goed in verschillende soorten woonstijlen, van modern of hotel chique tot industrieel. Het merk gebruikt kleuren als cognac, donkergroen en verschillende tinten (licht)grijs. Daarnaast komt hout veel terug in de collectie van Passe Partout. Hierbij kunt u denken aan volledig houten salontafels, maar hout komt ook terug in bijvoorbeeld stoelleuningen. De voornaamste houtsoort die gebruikt wordt is sfeervol eikenhout, maar ook beukenhout is een veelvoorkomende optie in Passe Partout meubels.

Voor elke woonstijl

De hoogwaardige meubelen van Passe Partout in ons assortiment komen voornamelijk in lichte kleuren die naadloos aansluiten op een moderne inrichting. Maar dit betekent niet dat ze niet passen in een stoer industrieel interieur. Binnen een industriële inrichting – die vaak gebruikt maakt van donkerdere kleuren – kan het voor een interessante twist zorgen om donkerdere elementen af te wisselen met lichtere kleuren. Daarnaast maakt Passe Partout veel gebruik van ronde vormen, wat een mooi contrast kan zijn vergeleken met de rest van het industriële interieur. Passe Partout meubelen zijn dan ook een echte blikvanger in een industrieel ingerichte ruimte.

Passe Partout banken

Zoals gezegd begon het voor Passe Partout allemaal met banken. Ondanks dat het merk inmiddels breder is geworden, zijn banken nog steeds erg belangrijk. De luxe Passe Partout banken in ons assortiment zijn gemaakt van bouclé-achtige stoffen. Deze voelen zacht aan en zijn dan ook erg comfortabel. Daarnaast zijn ze ook qua look een mooie toevoeging aan uw interieur, vooral als ze gecombineerd worden met bijvoorbeeld een salontafel van rustiek eikenhout.

Meubels van Passe Partout kopen bij Robuuste Tafels

De meubels van Passe Partout passen goed binnen een industrieel interieur en zijn daarnaast ontzettend veelzijdig. Daarom vindt u bij ons de comfortabele banken van Passe Partout in het assortiment. Voor deze meubels gelden dezelfde voorwaarden als voor onze andere producten. Zo leveren we snel en is het mogelijk om te bestellen zonder aanbetaling. Wilt u meer weten over het unieke assortiment van Passe Partout? Ontdek dan snel ons aanbod of bezoek één van onze showrooms!