Leather cleaner and Protector

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 449,00
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 35,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
leather cleaner en protector
Omschrijving

Leather Cleaner

Een reinigingsmiddel op waterbasis om vuil van leer te verwijderen. Niet te gebruiken op nubuck, geschuurd leer en suède leder. Dit middel is uitsluitend geschikt voor het buffel leder. Het verwerken van de leather cleaner and protector doet u zelf thuis.

Testen voor gebruik: Schud het flesje goed en breng Leather Cleaner aan op een onopvallende plek. Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u de cleaner gebruiken op uw leren meubel.

Gebruiksaanwijzing: Stof het leer met een zachte doek af. Schud het flesje. Bevochtig het bijgeleverde sponsje met Leather Cleaner en reinig met lichte en cirkelvormige bewegingen. Niet hard wrijven. Laat na gebruik aan de lucht drogen. Zorg ervoor dat u, na reiniging, de Leather Protector gebruikt voor optimale bescherming van uw leren meubel.

Gebruik: Wij adviseren om het leer 4-6 keer per jaar aan te brengen op de delen die het meest gebruikt worden.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen en de huid vermijden. Bij aanraking met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Was de handen na gebruik.

Leather Protector

Een voedend en beschermend middel dat is ontwikkeld om het leer te beschermen tegen vlekken veroorzaakt door olie, alcohol en water. Bij regelmatig gebruik van de Protector wordt toekomstige reiniging vergemakkelijkt. Niet te gebruiken op nubuck en suède leder.

Testen voor gebruik: Schud het flesje goed en breng Leather Cleaner aan op een onopvallende plek. Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u de cleaner gebruiken op uw leren meubel.

Gebruiksaanwijzing: Schud het flesje goed. Spuit op gelijkmatige manier een lichte laag op het gereinigde en droge leder op een afstand van ongeveer 30 cm. Spuit eerst horizontaal en vervolgens verticaal. Laten drogen en daarna met een lichte druk oppoetsen. Niet hard wrijven.

Gebruik: Wij adviseren om de Protector 4 tot 6 keer per jaar aan te brengen. Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. Bij aanraking met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Was de handen na gebruik.

Specificaties