Wood care kit

 • Levering met montage
 • Gratis bezorging*
 • Géén aanbetaling
 • 30 dagen proberen
 • Snelle levering
  inclusief montage
 • Gratis bezorging
  vanaf € 349,00
 • Bestellen zonder
  aanbetaling
 30,00
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Omschrijving

Wood care kit

Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden heeft u een uitstekende keuze gemaakt met deze Wood Care Kit. Deze Wood Care Kit gebruikt u uitsluitend voor onbehandeld hout zoals bijvoorbeeld de meubels uit onze Ferro, Noma en Maldini serie.

Deze set bevat een effectieve reiniger, een beschermingsproduct en een verzorgingsproduct speciaal voor alle onbehandelde houten meubelen. 

De verzorgingsset bevat:
– 250 ml flacon Natural Wood Sealer
– 250 ml flacon Wood Power Cleaner
– 250 ml flacon Matt Polish
– 3x Microvezeldoek
– een schuurspons

Natural Wood Sealer is een watergedragen kleurloze impregneerolie voor alle onbehandelde houtsoorten. De natuurlijke uitstraling blijft na behandeling nagenoeg behouden. Biedt optimale bescherming tegen water, olie en vet. Dit brengt u aan voordat het meubel in gebruik wordt genomen. Voor optimale bescherming 2 lagen aanbrengen en tussentijds licht opschuren met de schuurspons.

Wood Power Cleaner is een krachtige reiniger en ontvetter voor alle houtsoorten. Reinigt, ontvet en verwijdert hardnekkige vervuiling en vlekken. Dit product dient tevens als voorbehandeling voordat Matt Polish gebruikt wordt.

Wood Matt Polish is een verzorgingsproduct dat u gebruikt nadat Natural Wood Sealer is aangebracht. Verwijdert eventuele glanssporen, biedt extra bescherming en frist het meubel op zonder een glanslaag achter te laten. Voor gebruik eerst reinigen met Wood Power Cleaner. 

Toepassingsgebied:
Geschikt voor alle onbehandelde houtsoorten!

Bewaren:
Op een droge en koele plek bewaren in een goed gesloten verpakking.

Specificaties