Betontafel met stalen trapeze poot Pontedra

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 1.349,00
Kleur
Tafel hoogte (bovenkant)
Blad overstek
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
stoere betontafel pontedra
robuuste betontafel kopentrapezepoot betontafelop maat gemaakte betontafel pontedramaatwerk betontafelop maat gemaakte betontafelstoere betontafel paysanindustriele betontafel brunoy
Omschrijving

Beton tafel met stalen trapeze poot Pontedra

Maatwerk betontafel met een 5cm dik blad gemaakt van glasvezel versterkt lichtgewicht beton. Deze betontafel is onderhoudsvrij en enorm duurzaam, eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Door de ambachtelijk verwerking heeft elk tafelblad een unieke structuur en uitstraling. De afwerking is van topkwaliteit en wordt door echte vakmensen met precisie en passie uitgevoerd. Het betonblad is hittebestendig, vlekvrij en scheurt niet. Tevens is uw beton tafel zeer onderhoudsarm, een wax of olie is niet nodig.

BalsaBeton

BalsaBeton is een zeer exclusieve en innovatieve betontechniek van topkwaliteit. Zelfs zo innovatief dat het in 2007 op de vierde plek stond van de Innovatie Top 100 van Nederland. BalsaBeton bestaat uit een speciale samenstelling. Het is een harde, robuuste betonsoort die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt, perfect dus voor een tafelblad van beton. BalsaBeton kent een grote vormvrijheid en is licht van gewicht. Hierdoor kan het beton in iedere gewenste vorm geproduceerd worden.  BalsaBeton is een exclusief kwaliteitsproduct welke gegarandeerd jaren woonplezier biedt. Voor beton tafels groter dan 3 meter vragen we wel wat assisterende spierballen bij levering. Montage verzorgen wij.

Behandelingen voor onze betontafels

Deze beton tafel leveren we in diverse kleuren, in beide showrooms kunt u een betontafel en de diverse kleurstalen in het echt zien. De betontafels leveren we uitsluitend met stalen onderstellen en een vaste bovenhoogte van 76cm.

Beton tafel onderstellen

Naast de standaard onderstellen kunnen we voor deze betontafel nagenoeg elk onderstel realiseren in staal, dit model is dus ook leverbaar met bijvoorbeeld de onderstellen van de Vitrolles, Pantin, Orvieto of Carpentras. Ook is het mogelijk de onderstellen te spuiten in nagenoeg elke denkbare RAL kleur, veel gebruikte kleuren zijn RAL 9010 wit en RAL 9005 zwart, de RAL kleuren kunnen zowel in mat als glans gespoten worden. Voor een gespoten onderstel geldt een meerprijs.

 

Specificaties
Lengte

Leverbaar in diverse maten, ook langer dan 3 meter

Breedte

100cm standaard, afwijkende maten mogelijk

Hoogte

78cm

Blad dikte

5cm

Inschuifhoogte

Afhankelijk van gekozen tafel hoogte

Maatwerk mogelijk

Maatwerk mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

Levering

Inclusief montage service

Materiaal

Balsabeton

Kleuren

Leverbaar in verschillende kleuren

Levertijd

De levertijd voor deze maatwerk beton tafel is cica 8 weken, spoedopdrachten kunnen we in overleg verzorgen.

 

Kleuren

beton kleur voorbeelden

Bekijk dit product in de showroom
In onze showroom in Hardinxveld-Giessendam staat de betontafel Brunoy met antraciet blad, daarnaast kunt u alle kleuren in het echt bekijken. In Gramsbergen staat een 260cm betontafel Antibes met een antraciet blad.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving