Salerno tafel

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 449,00
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 1.699,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
spinnenpoot eettafel
teak houten tafel
sfeervolle tafel
stoere tafel spinnenpoot
robuuste spinnenpoot tafel
stoere robuuste tafel
robuuste teak eettafel
teak houten tafel
strakke houten tafel
teak houten tafel
+ Meer foto's bekijken
industriële tafel
stoere robuuste tafel
fraaie robuuste tafel
Omschrijving

Tafel Salerno

Stoere industriële teak tafel van oud recycled teak en stalen poten, gemaakt van hetzelfde hout als onze Ferro tafel en Maldini serie. Leverbaar in 2 maten doorgaans direct uit voorraad. Gemaakt van dit hout staat de Noma tafel in alle showrooms en de Ferro tafel (met hetzelfde dikke blad) staat ook in onze showroom Sliedrecht.

Recycled teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, side tables, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In alle showrooms vindt u doorgaans een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model of komt u van ver, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.

 

Specificaties
Maatwerk

nee

Houtsoort

reclaimed teak

Levering

inclusief montage/uitpakken

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 12 weken