eiken houten ovale tafel
lange eettafel van eikenhout
eetkamertafel eiken hout stalen poten
marron
intense black
+8

Eettafel Moncler


  • Levertijd: 16 weken


Massief eiken tafel met stalen middenpoot Onze Moncler eetkamertafel is een stoere variant op de Evora tafel. De Moncler tafel heeft een robuuste buis met onderin 4 tenen…

 2.299,00

Stel Eettafel Moncler zelf samen met onze online configurator.
Zelf configureren
Maat
Breedte tafelblad
Tafel hoogte (bovenkant)
Behandeling
Tafelblad stijl
Grofheid tafelblad
Afwerking tafelblad
Afwerking zijkant
V-groef
Type blad
Onderstel afwerking
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 2.299,00
  • v.a. €349,- gratis thuis
  • 2 échte showrooms
  • Tevredenheidsgarantie
  • 4,8/5 op Trustpilot
  • Vanaf €349,- gratis bezorgd
  • 4,8 / 5 op Trustpilot
  • 100% tevredenheidsgarantie

Omschrijving

Massief eiken tafel met stalen middenpoot

Onze Moncler eetkamertafel is een stoere variant op de Evora tafel. De Moncler tafel heeft een robuuste buis met onderin 4 tenen die taps uitlopen. De Moncler tafel kunt u gemakkelijk combineren met een eetkamerbank uit onze collectie. Deze tafel met middenpoot maken wij geheel op maat in onze eigen werkplaats. Aanpassingen verrichten is natuurlijk een enkel probleem!

Robuuste eettafel met ovaal blad

Een ovalen eettafel is tegenwoordig helemaal in! Bij Robuuste Tafels begrijpen we dat heel goed. Een eettafel met een prachtige lange ovaalvorm geeft een moderne, lichtvoetige uitstraling. De afgeronde hoeken zorgen voor een zachte uitstraling. Voor uw ovalen tafel kunt u zelf de mate van grofheid bepalen. U heeft bij Robuuste Tafels de keuze uit: matig rustiek (rustig eikenhout met weinig knoesten en scheuren), standaard rustiek (drukkere planken, maar niet al te grof) en extra rustiek (alle planken bevatten veel knoesten en scheuren).

Natuurlijk blijft het niet alleen bij het kiezen van de grofheid van uw tafel Moncler. De behandeling is minstens net zo belangrijk. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 9 behandelingen:

Bij Robuuste Tafels kunt u voor uw eetkamertafel Moncler uit verschillende behandelingen van het eikenhout kiezen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor oud eiken als u een wat donkerdere en warmere tafel wenst. Wilt u juist een wat lichtere/frissere tafel? Kies dan voor bijvoorbeeld ongerookt witte olie, of ultra matte lak. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de behandelingen waaruit u bij ons kunt kiezen. Het houten onderstel van de Tressot tafel zal altijd dezelfde behandeling krijgen als het tafelblad. Naast de behandeling van het hout zijn er nog talloze afwerkingen door u te kiezen, zoals bijvoorbeeld kopse kant afwerking, wel of geen V-groef en het aantal planken.

Bij al onze gerookt eiken behandelingen wordt een uniek rookproces toegepast. Van enkel gerookt naar dubbel gerookt worden de planken een stuk donkerder dan de planken met minder looizuur. Sommige planken kunnen wat achterblijven qua kleur.

Tafel met stalen onderstel

De eetkamertafel Moncler beschikt standaard over een donker stalen onderstel. Indien gewenst kunnen wij het onderstel ook spuiten in RAL 9005 mat zwart of RAL 9010 wit. Heeft u zelf een leuk idee? Aarzel niet en vraag naar de mogelijkheden!


Behandeling
whitewash eiken tafels
Dubbel gerookt witte olie
boomstam tafels
Ongerookt witte olie
deens ovale eettafel
Lava light
houten tafel
Ultra matte lak
zwarte eiken eettafel
Night glow
massief eiken eettafel
Gerookt ultra matte lak
eiken ovale tafels
Smoke
natuurlijke eettafel
Marron
oud eiken eettafel
Enkel gerookt oud eiken

Bovenstaande afbeeldingen zijn puur ter indicatie, door gebruik van natuurlijke materialen en de unieke manier van behandelen zal er altijd kleurverschil zijn t.o.v. bovenstaande voorbeelden en de voorbeelden welke we in de showrooms hebben staan. Indien u een geoliede tafel kiest, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek.

 


Onderhoud

Klimaat
Mensen gedijen het beste in een niet te warme en niet te droge omgeving, voor een eiken tafel is dit niet anders! Een luchtvochtigheid van tussen de 45% en 55% is het allerbeste voor uw tafel. Dit kunt u bereiken door planten, luchtbevochtigers of dampschalen neer te zetten. Bij te grote afwijkingen van het ideale klimaat kan uw tafel scheuren en kromtrekken. Zet uw tafel dus niet naast warmtebronnen en vermijd directe zonnestraling.

Vuil en vlekken
Vlekken door koffie, thee, wijn, water, chocolade etc. dient u meteen te verwijderen met een lichtvochtige doek. Hiermee voorkomt u dat de kleurpigmenten in de poriën van het hout kunnen trekken en vervelende blijvende plekken achterlaten. Na het afnemen de oppervlakte droogmaken met een zachte doek. U reinigt uw tafel eenvoudig met een licht vochtige doek. Indien u een geoliede tafel heeft kunt u bij een ernstige vlek deze wegschuren met een schuurpapiertje of scotch-brite. Schuur hier altijd mee met de nerf van het hout.

Uw tafel staat in huis, en nu?
Indien u een geoliede tafel heeft besteld, raden wij u ten zeerste aan om de tafel de eerste 4 weken volledig te ontzien. Gebruik bijvoorbeeld placemats voor borden en onderzetters voor glazen. Ook is het heel belangrijk om de tafel de eerste weken uitsluitend af te nemen met een droge doek. De olie heeft namelijk tijd nodig om goed in het hout te kunnen trekken. Bij een gelakte tafel hoeft u zich geen zorgen te maken, deze is namelijk na 24 uur volledig uitgehard.

Onderhoud – Olie
Uw tafel heeft een duurzame en bestendige bescherming gekregen met een 100% natuurlijke olie van Aquamarijn. Dit is een olie op basis van tungolie en lijnolie, die in het geval van een eetkamertafel 1 á 2 keer per jaar opgefrist dient te worden. Hiervoor raden wij aan om Aquamarijn Revol te gebruiken.

Onderhoud – Lak
De laklaag zal gaan slijten met de tijd. Dit is afhankelijk van allerlei omgevingsfactoren. Als u ziet dat er vale plekken op het blad komen, dan is het tijd om uw tafel opnieuw te lakken. U kunt dan 1 á 2 nieuwe laklagen op het volledige blad aanbrengen om de tafel weer voor jaren te beschermen. Reageer ook tijdig op kleine beschadigingen die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. U kunt de PCG Eco Wood Cleaner en de PCG Eco Wood Care gebruiken voor tussentijds onderhoud.

En wat vooral niet doen?
Vermijd de volgende middelen: Vlekverwijderaars, schuurmiddelen, oplosmiddelen, terpentine, chloor, schoonmaakmiddelen met geurstoffen en bijtende schoonmaakmiddelen. Heeft u een eiken vloer en een ijzeren onderstel? Let dan goed op met dweilen. Door het vocht kan het metaal reageren met uw vloer en een vervelende donkere plek achterlaten. Wij raden aan altijd goed na te drogen. Nooit hete voorwerpen rechtstreeks op het oppervlak zetten, altijd onderzetters gebruiken.

 

Bekijk dit product in de showroom
In onze showroom in Sliedrecht staan altijd meer dan 100 tafels opgebouwd in diverse materialen, behandelingen, stijlen en afwerkingen. We hebben echter niet alle tafels in de showroom staan, bent u op zoek naar een specifiek model, neem dan voor de zekerheid even contact op.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Specificaties
Lengte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Breedte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Hoogte

Afgestemd op uw stoel keuze

Blad dikte

4cm massief of 6cm massief

Inschuifhoogte

Afhankelijk van gekozen blad dikte en tafel hoogte

Maatwerk

Eigen productie, maatwerk mogelijk

Houtsoort

Massief eiken

Behandeling

Leverbaar in diverse behandelingen

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

16 weken

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Dit zeggen klanten over Robuuste Tafels;
Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke site Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.