Kloostertafel Rialto


  • Levertijd: 10 - 12 weken


Onze Rialto kloostertafel is vervaardigd uit prachtig verouderd eikenhout met een tafelblad van 3.5 tot 5 cm dik. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar tussen de 220 en 330cm.…

 2.949,00

Stel Kloostertafel Rialto zelf samen met onze online configurator.
Zelf configureren
Vorm
Houtsoort

Deze tafel is gemaakt van 100+ jaar oud eiken. 1e laag is de toplaag, ook wel oude patina laag genoemd, welke jarenlang is blootgesteld aan de elementen. Om geen afbreuk te doen aan de authenticiteit van deze oude laag houden we deze onbehandeld. 2e laag komt onbehandeld dicht in de buurt van nieuw eiken en bieden we aan met onze standaard behandelingen.

Maat
Maat
Behandeling
Behandeling
Tafelblad finish

De matte finish geeft de meest ultra matte afwerking, de soft gloss heeft een lichte glansgraad wat de tafel een extra chique uitstraling geeft.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 2.949,00
Levertijd: 10 - 12 weken
Levertijd: 10 - 12 weken
kloostertafel 300cm oud eiken
grote kloostertafel oud eiken
kloostertafel robuust
robuuste eettafel oud eiken
+9
  • v.a. €349,- gratis thuis
  • Gratis interieuradvies
  • Tevredenheidsgarantie
  • 4,8/5 op Trustpilot
  • Vanaf €349,- gratis bezorgd
  • 4,8 / 5 op Trustpilot
  • 100% tevredenheidsgarantie

Omschrijving

Kloostertafel Rialto

Onze Rialto kloostertafel is vervaardigd uit prachtig verouderd eikenhout met een tafelblad van 3.5 tot 5 cm dik. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar tussen de 220 en 330cm. U kunt kiezen tussen onbehandeld eikenhout dat meer dan 100 jaar oud is, of eikenhout met een tweede laag dat ook meer dan 100 jaar oud is. De tweede laag behandelen we volgens onze standaardafwerkingen, terwijl we de originele oude patinalaag ongemoeid laten.

Authenciteit van oud eiken

Verouderd eikenhout heeft een rijke geschiedenis, doordrenkt met verhalen van generaties. Dit speciale hout, afkomstig uit oude schuren en stallen die zijn gesloopt, heeft de tand des tijds doorstaan en is omgevormd tot een materiaal met karakter. Elke knoest, elke groef en elk merkteken dragen bij aan de unieke uitstraling ervan. Waar vroeger dieren schuilden en boeren hun gewassen opslaan, komt nu dit prachtige hout vandaan. Gerecycled eikenhout is niet alleen ecologisch verantwoord, maar straalt ook een diepe, rustieke charme uit die niet te evenaren is. Het brengt een vleugje geschiedenis en authenticiteit in uw leefruimte. De textuur en tinten van het oude eikenhout, zoals te zien op de afbeelding, weerspiegelen de vakmanschap en de natuurlijke pracht van dit tijdloze materiaal.


Bekijk dit product in de showroom

In onze showroom staat de vergelijkbare kloostertafel Freya, deze tafel is gemaakt van hetzelfde hout.

Showroom Sliedrecht

Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving


Specificaties
Lengte

Diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Breedte

100cm

Hoogte

78cm

Blad dikte

3,5 – 5cm

Materiaal

Oud eiken

Maatwerk

Bij dit model is maatwerk mogelijk

Type poot

Houten poten

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levertijd

10 - 12 weken

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie

Productsoort

Tafels, Kloostertafels

Dit zeggen klanten over Robuuste Tafels;
Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke site Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.