Vierkante eettafel Calais

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
Breedte tafelblad
Tafel hoogte (bovenkant)
Behandeling
Tafelblad stijl
Tafelblad stijl
Grofheid tafelblad
Afwerking tafelblad
Afwerking zijkant
V-groef
Rond of vierkant
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
ronde eiken tafel
ronde eiken eettafelronde industriele tafel calaisronde tafel stalen pootronde maatwerk tafelvierkante industriele tafelronde eiken tafelronde industriele tafel calaisronde eettafelronde industriele tafel calais
+ Meer foto's bekijken
vierkante industriele tafelvierkante industriele tafelvierkante industriele tafelvierkante industriele tafelvierkante industriele tafelvierkante industriele tafelvierkante industriele tafelvierkante industriele tafelvierkante industriele tafelronde industriele tafelvierkante industriele tafelvierkante industriele tafelronde industriele tafel calaisvierkante eettafel
Omschrijving

Vierkante eettafel Calais

Deze industriële vierkante eettafel is leverbaar met zowel een rond als een vierkant tafelblad. Gemaakt van mooi massief rustiek eiken, met of zonder veel scheuren allemaal door u te kiezen. Daarnaast is dit model ook leverbaar met een houten onderstel, hiervoor geldt een meerprijs. Naast een vierkante eettafel is dit onderstel zowel in staal als hout ook mogelijk in een meer traditionele rechthoekige tafel.

Vierkante eettafel

Een vierkante eettafel is voor Robuuste Tafels niets nieuws meer! Sommige ruimtes lenen zich meer voor een vierkante tafel dan een rechthoekige. Kijk vooral eens naar onze vierkante tafel Calais. Deze strakke eiken tafel kan zowel met vierkante als een ronde stalen Spinpoot. De afmetingen voor deze tafel zijn variabel, met een 4cm of 6cm massief eiken tafelblad heeft kunt u kiezen uit tafels vanaf 110x110cm t/m 180x180cm in stappen van 10cm, uiteraard zijn afwijkende afmetingen zoals 165x165cm bij ons ook mogelijk

Vierkante Tafels in verschillende behandelingen

Al onze vierkante tafels zijn uitsluitend gemaakt van massief eiken of beton. Kiest u bijvoorbeeld voor onze vierkante tafel Calais van massief eiken, bieden wij de volgende behandelingen:
– Ultra matte lak: basis eiken kleur met een matte lak.
– Gerookt matte lak: naturel eiken 1 maal gerookt met onze ultra matte lak.
– Enkel gerookt oud eiken: vrij donker eiken met een matte lak.
– Dubbel gerookt oud eiken: stoer, donker eiken met een matte lak.
– Ongerookt witte olie: naturel eiken, afgewerkt met een witte olie
– Dubbel gerookt witte olie: het eiken is 2 maal gerookt en afgewerkt met een witte olie.

Tafel op maat gemaakt

Uiteraard wordt uw vierkante tafel (Calais) speciaal voor u op maat gemaakt. U heeft zelf de keuze uit hoeveel planken het blad mag bestaan, hoeveel knoesten en scheuren er in het blad mogen zitten en of deze in hoogte aangepast moet worden. U kunt op de productpagina zien of de vierkante tafel in één van onze showrooms staat. Specifieke wensen? Heeft u speciale wensen of bent u opzoek naar een uniek model vierkante tafel? U kunt gerust langskomen in één van onze showrooms in Hardinxveld-Giessendam of Utrecht voor advies.

Deze eiken tafel maken we volledig op maat in eigen werkplaats, zo kunnen we elke gewenste aanpassing eenvoudig voor u realiseren. Onze eiken maatwerk tafels zijn gemaakt van 4cm of 6cm volledig massief eiken. Zoekt u een iets minder ruige uitstraling? Ook dat is mogelijk, dit model leveren we van licht rustiek tot zwaar rustiek. Getrommeld en geschraapt voor een extra oude look of juist niet, alles is naar wens te regelen. Dit model leveren we in elke gewenste maat. Wilt u meer tussenruimte voor stoelen of een aangepaste tafelhoogte zodat deze beter bij de stoelen past? Geen probleem, nagenoeg elke denkbare aanpassing kunnen wij realiseren zodat u exact de tafel op maat krijgt zoals u hem wilt.

Duurzaam eiken

Minstens 100 jaar duurt het, voor de stam van een eik dik en sterk genoeg is om er robuuste tafels met slechts 3 of 4 brede planken van te maken. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde Duitse en Franse productiebossen. Alleen het mooiste en beste hout wordt geselecteerd om dit model van te maken. Na het drogingsproces worden de juiste planken geselecteerd om uw geheel op maat gemaakte tafel van te maken. Dit model uit eigen werkplaats is ook leverbaar groter dan een 3 meter tafel, zelfs tot wel 4 meter lang en 120cm breed. Voor tafels groter dan 3 meter vragen we wel wat assisterende spierballen bij levering. Montage verzorgen wij.

Rustiek?

Dit model wordt standaard van rustiek eiken gemaakt, geschraapt en geborsteld. Het schrapen en borstelen geeft het hout nog meer karakter. Naast het standaard rustiek kunt u ook kiezen voor extra rustiek ofwel zwaar rustiek of matig rustiek. Bij standaard rustiek bevatten de middelste 1 of 2 planken in meer of mindere mate scheuren, bij extra rustiek bevatten alle planken scheuren en grote knoesten, dat is de meest robuuste uitstraling welke we bieden. Matig rustiek bevat geen grote scheuren, kleine scheurtje en knoestjes zijn wel aanwezig. Ook dit is het voordeel van het gehele productieproces onder 1 dak van A tot Z. Dit model leveren we met een recht blad, een boomstamblad en een balken blad, alle 3 in 4cm of 6cm massief en in verschillende afwerkingen.

Behandelingen

Deze robuuste tafel leveren we in diverse behandelingen, stuk voor stuk af te nemen met een vochtige doek. Ultra matte lak, voor een maximaal natuurlijke uitstraling. Ongerookt met witte olie, deze behandeling geeft een hele mooie uitstraling waarbij het hout iets minder geel wordt. Enkel gerookt oud eiken, een uniek rookproces laat het hout op natuurlijke wijze verkleuren, afgelakt met een ultra matte lak voor bescherming, enkel gerookt is iets lichter van uitstraling dan Dubbel gerookt oud eiken. Dubbel gerookt met witte olie, door het dubbele rookproces ontstaat er een mooie donkere kleur, de witte olie balanceert de kleur mooi uit en vergrijsd. Bij de witte olie is het belangrijk dat u deze de eerste 3 a 4 weken thuis wat ontziet daar de olie geen harder bevat en langzaam de tafel in moet zakken. Klik hieronder op het tabje behandelingen om een impressie te krijgen van de mogelijkheden.

Onderstellen

Naast de standaard onderstellen kunnen we voor dit model nagenoeg elk onderstel realiseren in staal of hout. Naast het behandelen van het blad in diverse kleuren is het ook mogelijk de onderstellen te spuiten in nagenoeg elke denkbare RAL kleur, veel gebruikte kleuren zijn RAL 9010 wit en RAL 9005 zwart, de RAL kleuren kunnen zowel in mat als glans gespoten worden. Voor een gespoten onderstel geldt een meerprijs.

 

Specificaties
Lengte

Leverbaar in diverse maten, afwijkend maatwerk mogelijk

Breedte

100cm standaard, afwijkende maten mogelijk

Hoogte

78cm

Blad dikte

4cm massief of 6cm massief

Inschuifhoogte

Afhankelijk van gekozen blad dikte en tafel hoogte

Maatwerk mogelijk

Maatwerk mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

Houtsoort

Massief eiken

Levering

Inclusief montage service

Behandeling

Leverbaar in verschillende behandelingen

Behandeling

Bovenstaande afbeeldingen zijn puur ter indicatie, door gebruik van natuurlijke materialen en de unieke manier van behandelen zal er altijd kleurverschil zijn t.o.v. bovenstaande voorbeelden en de voorbeelden welke we in de showrooms hebben staan. Bij een olie afwerking is het belangrijk dat u het meubel de eerste 3 a 4 weken thuis wat ontziet daar de olie geen harder bevat en langzaam de tafel in moet zakken.

 

Levertijd

De levertijd voor deze maatwerk tafel is cica 12 weken, spoedopdrachten kunnen we in overleg verzorgen. Vaak hebben we per showroom 1 of 2 tafels welke we uit de showroom verkopen, dus heeft u haast aarzel dan niet te bellen.

Bekijk dit product in de showroom
In alle showrooms vindt u een ruim aanbod van onze eigen maatwerk tafels, de diverse behandelingen, blad stijlen en afwerkingen van het tafelblad kunt u hier in het echt zien. We hebben echter niet alle tafels in de showroom staan, bent u op zoek naar een specifiek model, neem dan contact op om te horen of en in welke showroom dat model staat. In Hardinxveld-Giessendam en Gramsbergen hebben we iets meer tafels staan dan in Utrecht.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving