Zamunda tafel rond

  • Vanaf €349,-
    gratis bezorgd
  • 4,2 / 5
    klantwaardering
  • 100%
    tevredenheidsgarantie
 749,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
Ronde houten eettafel
industriele ronde tafel
Ronde houten eettafel
industriele ronde tafel
industriele ronde tafel
industriele ronde tafel
industriele ronde tafel
Omschrijving

Ronde tafel Zamunda

Stoere industriële ronde eettafel van oud recycled teak en stalen frame onder het blad. Dit model combineert mooi met onze andere meubels van reclaimed teak uit bijvoorbeeld de Zamunda of Orly serie. Leverbaar doorgaans direct uit voorraad in 3 verschillende maten.

Recycled teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, side tables, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In alle showrooms vindt u doorgaans een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model of komt u van ver, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.

 

Specificaties
Lengte

Leverbaar in diverse vaste maten

Hoogte

78cm

Blad dikte

Circa 3cm

Houtsoort

reclaimed teak

Behandeling

Ultra matte lak

Maatwerk

Geen maatwerk mogelijk

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 12 weken

Bestellen

Zonder aanbetaling

Levering

Inclusief montage service

Garantie

100% tevredenheidsgarantie