Industriële side table Maldini met 3 laden

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
 799,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
industriele side table met laden
industriele side table met ladenindustriele side table met ladenindustriele side table met ladenindustriele side table met ladenindustriele side table met ladenindustriele side table met ladenindustriele side table met ladenindustriele side table met laden
Omschrijving

Industriële side table Maldini met 3 laden

Stoere side table van oud recycled teak en stalen frame en 3 laden op van alles in op te bergen. Dit model combineert mooi met andere producten uit deze serie, of een maatwerk model van oud eiken. Het oude teak hout krijgt een 2e leven in deze meubels, elk meubel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken wat elk meubel uniek qua uitstraling maakt.

Reclaimed teak

De mooiste ruige planken worden geselecteerd voor deze serie. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, kasten, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels. Ook combineren met onze Asmund serie is goed mogelijk met dit model.

 

Specificaties
Maatwerk mogelijk

nee

Houtsoort

reclaimed teak

Levering

inclusief montage/uitpakken

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 12 weken

Bekijk dit product in de showroom
Van de Maldini serie hebben we beide dressoirs en tv-meubels, de boekenkast in de kleine maat, de bartafel, de boekenkast met 2 laden en de side table in Hardinxveld-Giessendam in de showroom. In Gramsbergen staat het dressoir 160cm en 210cm, de boekenkast, het tv-meubel in de maten 130cm, 160cm en 220cm en de bartafel. In Utrecht staat de boekenkast met 2 laden, het tv-meubel 170 en 130cm en de roomdivider van 90cm breed.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving