Noma salontafel

  • Vanaf €349,-
    gratis bezorgd
  • 4,2 / 5
    klantwaardering
  • 100%
    tevredenheidsgarantie
 349,00
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
teak salontafel
Eetkamerbankje en Salontafel Noma - Eetkamerbankje Noma 190x40 en salontafel Noma in de maat 140x40x36cm gemaakt van 5cm massief gerecycled teak.
Eetkamerbankje en Salontafel Noma - Eetkamerbankje Noma 190x40 en salontafel Noma in de maat 140x40x36cm gemaakt van 5cm massief gerecycled teak.
industriele salontafels
teak hoektafel 60x60cm
stoere salontafel
robuuste salontafel
industriele salontafel noma
robuuste salontafel
stalen salontafel
+ Meer foto's bekijken
u poot salontafel noma
u poot salontafel
Omschrijving

Reclaimed teak salontafel Noma

Stoere salontafel gemaakt van oud reclaimed teak. Gemaakt van mooi massief hout met authentieke details, elk meubel is uniek en heeft zijn eigen karakter. Naast salontafels hebben we van dit hout meerdere meubels in de showroom staan. Dit model staat zowel in onze showroom in Utrecht

Recycled teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, side tables, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels.

Showroom

Dit model in het echt zien? In alle showrooms vindt u doorgaans een aantal meubels van dit hout, zoekt u een specifiek model of komt u van ver, informeer dan of en in welke showroom dit model staat.

 

Specificaties
Maatwerk

nee

Houtsoort

reclaimed teak

Levering

inclusief montage/uitpakken

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 12 weken