COVID-19 update: Meer informatie lees je hier..

Boekenkasten

Het indrukwekkende middelpunt van uw woonkamer of gewoon een praktische plek om uw boeken in te bewaren: met de boekenkasten van Robuuste Tafels kunt u alle kanten op. We hebben prachtige boekenkasten in verschillende stijlen, maar de boekenkast met industriële stijl is onze specialiteit.

Onze houten boekenkasten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar, dus u heeft ze snel in huis. U profiteert bovendien standaard van een gratis verzending én een topservice, want bij levering zetten we uw nieuwe boekenkast ook gratis in elkaar. Bekijk snel onze collectie of kom langs in onze showroom te Sliedrecht of Gramsbergen!

Geletterd in stijl

Mag uw fraaie collectie boeken gezien worden? Of bewaart u uw boeken liever veilig opgeruimd achter gesloten deurtjes? Wat uw wensen ook zijn, met het uitgebreide aanbod van Robuuste zit er ook voor u een match tussen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een:

 • Boekenkast met deuren
 • Boekenkast met lades
 • Open boekenkast

Kies voor een grote boekenkast als echte blikvanger en voor lekker veel bergruimte, of ga voor bijvoorbeeld twee smalle boekenkasten naast elkaar voor hetzelfde effect maar dan met een twist. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons assortiment boekenkasten

Als u op zoek bent naar een houten boekenkast, dan kunt u bij Robuuste Tafels uw hart ophalen. Veel van onze boekenkasten combineren hout met metaal, met een industriële boekenkast als resultaat. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een grotendeels stalen boekenkast of een zwarte boekenkast.

Een groot deel van onze boekenkasten is van oud hout gemaakt. We vervaardigen deze boekenkasten uit gerecycled hout – kasten met een verhaal, noemen we dat! Daarnaast hebben we ook boekkasten van ongebruikt hout. Een greep uit de collectie materialen:

 • Boekenkast mangohout
 • Boekenkast oud teak
 • Boekenkast zwart hout
 • Boekenkast elmhout

De juiste maat voor uw ruimte

In onze collectie houden we graag rekening met de grootte van uw ruimtes en uw voorkeuren wat betreft de afmetingen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een:

 • Boekenkast 70 cm breed
 • Boekenkast 80 cm breed
 • Boekenkast 90 cm breed
 • Boekenkast 100 cm breed
 • Boekenkast 180 cm breed

Veel modellen kunnen in meerdere maten geleverd worden. Bekijk de productinformatie bij uw wandkast naar keuze voor een overzicht van de mogelijkheden en om te zien in welke showroom hij op voorraad is.

Veelzijdige boekenkasten, van industrieel tot modern

Zijn al onze boekenkasten industrieel? Welnee, een vakkenkast met metaal is lekker veelzijdig! Onze robuuste boekenkasten worden gekenmerkt door prachtig, karakteristiek hout gecombineerd met stalen details. Afhankelijk van het design kan dat metaal een stoere uitwerking hebben, met een industriële boekenkast als resultaat, maar bijvoorbeeld ook voor een moderne boekenkast met industrieel-landelijk ontwerp zorgen.

De uitstraling van uw boekenkast hangt ook deels af van hoe u hem combineert. Met de kasten van Robuuste Tafels is combineren overigens geen enkel probleem, want we hebben bijpassende dressoirstv-meubels en vitrinekasten voor elke lijn. Ook helpen onze medewerkers u graag een handje met het stylen van uw inrichting. Kom langs in één van onze showrooms of neem online contact met ons op.

Industriële boekenkast kopen bij Robuuste Tafels

Wilt u een houten boekenkast kopen? De mooiste boekkasten bestelt u eenvoudig online bij Robuuste Tafels. Betalen doet u pas bij levering, met pin of contant geld. Een aanbetaling is bij ons niet nodig! Ervaar de kwaliteit van onze wandkasten en service, en bestel uw industriële boekenkast vandaag nog.

27