Industriële boekenkasten

Niet alleen biedt Robuuste tafels een breed assortiment aan tv-meubels, meidenkasten en dressoirs, ook voor uw boekenkast kunt u bij ons terecht. Een boekenkast maakt een woonkamer compleet en is natuurlijk tijdloos. Met maar liefst 7 verschillende boekenkasten is de keuze ruim. Wij bieden zowel een landelijke als een industriële stijl. Er worden regelmatig nieuwe kasten toegevoegd aan ons assortiment, dus blijf onze website in de gaten houden!

Industriële boekenkast

Sinds kort in onze collectie: industriële boekenkast Bezons. Deze stoere kast op wielen heeft meerdere vakken en lades, op deze manier beschikt u over veel opbergruimte. De kast staat op wieltjes met vergrendeling. Dit model is gemaakt van gerecycled teak. Dit oude teak oud heeft zijn eigen verhaal, straalt karakter uit en maakt het meubel uniek in zijn soort.

Ook hebben wij diverse salontafels welke gemaakt zijn van reclaimed teak en dus optimaal bij uw boekenkast zullen passen, kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze salontafel Cusiano of Noma. Zelfs een teak eetkamertafel is bij ons geen enkel probleem.

Boekenkast uit voorraad

Veel van onze boekenkasten zijn uit voorraad leverbaar, wat betekent dat u deze na ongeveer 2-3 weken thuis heeft staan. Alle prijzen boven de €499,00 zijn inclusief levering, montage en BTW. Kom gerust eens een kijkje nemen in één van onze showrooms in Utrecht of Hardinxveld-Giessendam en zoek uw robuuste boekenkast uit.

Heeft u een vraag over een boekenkast of wilt u meer weten over een model? Dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken op 0184-745745 of info@robuustetafels.nl