Boekenkasten

Het indrukwekkende middelpunt van uw woonkamer of gewoon een praktische plek om uw boeken in te bewaren: met de boekenkasten van Robuuste Tafels kunt u alle kanten op. We hebben prachtige boekenkasten in verschillende stijlen, maar de boekenkast met industriële stijl is onze specialiteit.

Onze houten boekenkasten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar, dus u heeft ze snel in huis. U profiteert bovendien standaard van een gratis verzending én een topservice, want bij levering zetten we uw nieuwe boekenkast ook gratis in elkaar. Bekijk snel onze collectie of kom langs in onze showroom te Sliedrecht of Gramsbergen!

De juiste maat voor uw ruimte

In onze collectie houden we graag rekening met de grootte van uw ruimtes en uw voorkeuren wat betreft de afmetingen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een:

  • Boekenkast 70 cm breed
  • Boekenkast 80 cm breed
  • Boekenkast 90 cm breed
  • Boekenkast 100 cm breed
  • Boekenkast 180 cm breed

Veel modellen kunnen in meerdere maten geleverd worden. Bekijk de productinformatie bij uw wandkast naar keuze voor een overzicht van de mogelijkheden en om te zien in welke showroom hij op voorraad is.

Veelzijdige boekenkasten, van industrieel tot modern

Zijn al onze boekenkasten industrieel? Welnee, een vakkenkast met metaal is lekker veelzijdig! Onze robuuste boekenkasten worden gekenmerkt door prachtig, karakteristiek hout gecombineerd met stalen details. Afhankelijk van het design kan dat metaal een stoere uitwerking hebben, met een industriële boekenkast als resultaat, maar bijvoorbeeld ook voor een moderne boekenkast met industrieel-landelijk ontwerp zorgen.

De uitstraling van uw boekenkast hangt ook deels af van hoe u hem combineert. Met de kasten van Robuuste Tafels is combineren overigens geen enkel probleem, want we hebben bijpassende dressoirstv-meubels en vitrinekasten voor elke lijn. Ook helpen onze medewerkers u graag een handje met het stylen van uw inrichting. Kom langs in één van onze showrooms of neem online contact met ons op.

Industriële boekenkast kopen bij Robuuste Tafels

Wilt u een houten boekenkast kopen? De mooiste boekkasten bestelt u eenvoudig online bij Robuuste Tafels. Betalen doet u pas bij levering, met pin of contant geld. Een aanbetaling is bij ons niet nodig! Ervaar de kwaliteit van onze wandkasten en service, en bestel uw industriële boekenkast vandaag nog.

25