Dressoirs

Met maar liefst 6 soorten dressoirs, met als één van de populairste ons dressoir Avezzano, biedt Robuuste Tafels een divers assortiment. Er worden regelmatig nieuwe kasten aan ons assortiment toegevoegd, dus blijf gerust de website in de gaten houden. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar ons nieuwe dressoir Bezons, welke wij aanbieden in verschillende lengtematen. Een dressoir is tegenwoordig niet weg te denken uit uw woning en is ideaal voor wat extra opbergruimte.

Dressoir van oud hout

Veel van onze dressoirs zijn gemaakt van reclaimed teak hout. Deze houtsoort heeft zijn eigen verhaal en uitstraling, letterlijk geen één meubelstuk van gerecycled teak is hetzelfde, dit zorgt ervoor dat elke kast zijn eigen karakteristieke uitstraling heeft.

Het combineren van meerdere meubels uit een serie is erg populair en zal prachtig staan in uw woonkamer, zo past hebben we uit de meeste series ook een bijpassend tv-meubel. Omdat de kasten uit dezelfde hout gemaakt zijn zullen ze goed matchen. Omdat u zelf uw eigen behandeling van de eetkamertafel kunt kiezen, kunt u ervoor zorgen dat deze er ook mooi bij past.

Dressoir uit voorraad

Wilt u een dressoir of een andere kast graag in het echt zien? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms in Hardinxveld-Giessendam of in Utrecht. Bel of mail gerust, veel van onze kasten zijn op voorraad en kunnen wij relatief snel bij u thuis afleveren. Wanneer u zich afvraagt of een specifieke model wel of niet in de showroom staat neem dan contact met ons op. Kasten vanaf €499,00 bezorgen wij gratis bij u thuis!