Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Tafels op maat

Ook op het gebied van maatwerk tafels zijn er bij Robuuste Tafels talloze mogelijkheden. Mede door de grote collectie houtafwerkingen, stijlen en grofheden, kunt u uw tafel geheel naar wens samenstellen. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor robuust eiken, of oud eiken, zelfs teak behoort bij ons tot de opties. Wilt u de eettafel uit verschillende balken of planken laten maken, of ligt de voorkeur bij een boomstamtafel? Ook dit is mogelijk! Voor onze maatwerk tafels werken wij uitsluitend met massief eiken planken of balken, op deze manier zal de tafel een stoere, robuuste uitstraling krijgen, met de verder te maken keuzes zoals: de grofheid, behandeling en de kopse kant zal dit de tafel helemaal af maken. Indien uw salontafel industrieel van uitstraling mag zijn is onze collectie ook het bekijken waard. Zowel in onze showroom in Sliedrecht als in onze showroom in Gramsbergen hebben wij een grote diversiteit staan aan tafels welke u in het echt kunt bewonderen.

Houten tafel

Minstens 100 jaar duurt het, voor de stam van een eik dik en sterk genoeg is om er een industriële tafel met slechts 3 of 4 brede planken van te maken. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde Duitse en Franse productiebossen. Alleen het mooiste en beste hout wordt geselecteerd om dit model van te maken. Na het drogingsproces worden de juiste planken geselecteerd om uw geheel op maat gemaakte tafel van te maken.

Eiken maatwerk tafel

Een eettafel is onmisbaar in huis, met dit idee in het achterhoofd kunt u bij ons een op maat gemaakte tafel geheel naar eigen stijl laten maken, het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp voor uw eettafel bij ons aan te kaarten, zo zal uw eettafel een eyecatcher worden in uw woning. Een tafel is tegenwoordig lang niet alleen meer alleen een meubel om aan te eten, met een maatwerk eettafel van Robuuste Tafels heeft u een tafel die naar uw wens is samengesteld en aan alle verwachtingen zal voldoen in combinatie met onze leren eetkamerstoelen.

Door de grote diversiteit aan onderstellen, kunt u de robuuste tafel uniek in zijn soort maken. Er zal altijd wel een onderstel bijzitten, welke past bij het door u gekozen tafelblad. Wenst u een lange landelijke kloostertafel waar u urenlang aan kunt natafelen met familie of vrienden? Of bent u juist op zoek naar een betonblad met stalen poten? Geen probleem, uw wens is onze uitdaging!