Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Industriële bartafel

Een bartafel is een hoge tafel die vaak in horecagelegenheden wordt gebruikt, maar ook bijzonder leuk staat in uw woning. Een industriële bartafel van Robuuste Tafels is vaak een massief houten tafel met een stalen frame. We verkopen verschillende modellen bartafels en ook de hoge barkrukken kunt u makkelijk bij ons bestellen.

De collectie industriële bartafels

Ook voor een industriële bartafel bent u bij Robuuste Tafels op het juiste adres. Al sinds 2010 verzorgt Robuuste Tafels zowel maatwerk bartafels als diverse exemplaren direct uit voorraad voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Met een mooie industriële bartafel creëert u thuis een stoere, nonchalante sfeer. U heeft zelf de keuze uit een 4cm massief eiken blad of maar liefst een 6cm eiken tafelblad. Voor onze maatwerk bartafels gebruiken wij duurzaam eikenhout afkomstig uit bossen uit Frankrijk of Duitsland. Van nagenoeg elke eettafel kunnen wij ook een bartafel variant maken, naast betonnen eettafels maken wij ook een eetafel indudustrieel, dus informeer zeker naar de mogelijkheden!

Vergeet de barkrukken niet!

Natuurlijk heeft u bij een prachtige houten bartafel ook een set stoelen nodig, die comfortabel zitten gedurende een lange maaltijd of een borrel. Bij Robuuste Tafels koopt u dan ook niet alleen een tafel, maar ook prachtige leren barkrukken die perfect passen onder de tafel.

Een industriële bartafel kopen bij Robuuste Tafels

Heeft u een prachtige hoge bartafel met metalen onderstel gevonden die past bij uw industriële interieur? Koop gemakkelijk online, betalen hoeft pas op het moment van levering. Onze industriële bartafels met krukken zijn perfect geschikt voor kleine woningen en grote woningen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, of bekijk onze veelgestelde vragen. Als u onze industriele bartafels in het echt wilt bewonderen, bent u van harte welkom in onze Robuuste Tafels showrooms. Kom langs in Sliedrecht of Gramsbergen. Onze Robuuste Tafels adviseurs staan voor u klaar om u te helpen!