Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Industriële vitrinekasten

Uw mooiste en belangrijkste spullen horen uiteraard in een stoere vitrinekast. Bij Robuuste Tafels kunt u terecht voor een divers assortiment aan stoere industriële vitrinekasten van hout met metalen details. Deze stoere vitrinekasten passen perfect bij een industriële inrichting dankzij de moderne uitstraling.

Stalen vitrinekast

Sinds kort ook in onze collectie! De industriële stalen kast Katana, deze prachtige stalen vitrinekast is zowel in Sliedrecht als in Gramsbergen te bewonderen. Ook van dit model zijn er meerdere uitvoeringen mogelijk, zodat u altijd een prachtige metalen kast bij ons kunt kopen ongeacht de grootte van uw woonkamer. De moderne uitstraling van de vitrine kast past perfect bij een industrieel interieur.

Industriële vitrinekast direct uit voorraad

Veel van onze overige industriële houten vitrinekasten zijn gemaakt van relaimed oud teak. Kijk bijvoorbeeld naar ons prachtige tv-meubel Avezzano of het tv-meubel Corrado. Letterlijk elk industrieel meubelstuk heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Vaak zijn deze modellen ook direct uit voorraad leverbaar. We verkopen industriële vitrinekasten met schuifdeuren en openslaande vitrinedeuren.

Industriële vitrinekast op maat

Een industriële kast met vitrinedeuren zorgt voor veel extra opbergruimte. Hierdoor kunt u losse spullen snel opbergen. Door een stoere vitrinekast stelt u zowel pronkstukken tentoon en tegelijk ruimt u rommel op! Bij Robuuste Tafels maken wij het grootste deel van onze industriële vitrine kasten zelf, hierdoor is het ook mogelijk om een vitrine kast op maat te laten maken. U kiest de kleur, de afmetingen, de hout behandeling en de kant waaraan de scharnieren worden bevestigd.

Industriële houten vitrinekast kopen bij Robuuste Tafels

Heeft u verder vragen over één van onze vitrine kasten met industrieel design? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op, u kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken.

Wilt u het hout van onze vitrinekasten zien en voelen? Dan is het verstandig om naar één van onze showrooms in Sliedrecht of Gramsbergen te gaan. Wij kunnen u optimaal adviseren welke kast het beste bij u past.

Naast industriële vitrinekasten kunt u ook voor andere industriële meubelen terecht bij Robuuste Tafels. Wat dacht u van een industriële boekenkast en een industrieel tv-meubel?