Industriële vitrinekasten

Uw mooiste en belangrijkste spullen horen uiteraard in een fraaie vitrinekast, kortom een vitrinekast
is niet meer weg te denken uit uw woonkamer. Mede daarom biedt Robuuste Tafels een divers assortiment aan kasten en bijpassende meubels, zoals bijvoorbeeld dressoirs en tv-meubels.

Wilt u het hout van onze kasten zien en voelen? Dan is het verstandig om naar één van onze showrooms in Hardinxveld-Giessendam of Utrecht te gaan. Wij kunnen u optimaal adviseren welke kast het beste bij u past.

Stalen vitrinekast

Sinds kort ook in onze collectie! De stalen kast Katana, deze prachtige stalen kast met glazen deuren is verkrijgbaar met een blank stalen binnenkant of een witte binnenkant. U kunt deze kast zowel in Hardinxveld-Giessendam bewonderen als in Utrecht. Ook van dit model zijn er meerdere uitvoeringen mogelijk.

Vitrinekast direct uit voorraad

Veel van onze overige vitrinekasten zijn gemaakt van relaimed oud teak. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar ons prachtige tv-meubel Avezzano of tv-meubel Corrado. Letterlijk elk meubelstuk heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Vaak zijn deze modellen ook direct uit voorraad leverbaar.

Heeft u verder vragen over één van onze kasten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons altijd bereiken per email: info@robuustetafels.nl of telefonisch op 0184-745745.