Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Houten Kloostertafels

Met een traditionele, landelijke kloostertafel van Robuuste Tafels, brengt u een stukje historie aan in uw eetkamer of keuken. Een eikenhouten kloostertafel wordt ook wel kasteeltafel genoemd, en werd veelal gebruikt in de middeleeuwen. Bij Robuuste Tafels hebben we nieuw leven ingeblazen in deze klassieke tafel, deze tafels zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. De prachtige stoere en authentieke uitstraling zorgt er gegarandeerd voor dat de moderne kloostertafel een eyecatcher is in uw woning. Een eiken kloostertafel is een ideale tafel om urenlang aan te dineren of na te tafelen.

De collectie grote kloostertafels

Kenmerkend voor een kloostertafel zijn de robuuste (kolom)poten en het stevige tafelblad. Bent u op zoek naar een wat grotere tafelpoot zoals onze massief eiken kloostertafel Ingar, of juist een wat rankere tafelpoot zoals bijvoorbeeld onze Duard? In de collectie van Robuuste Tafels vindt u vele modellen kloostertafels, er zal altijd wel een geschikte, passende kloostertafel voor u bij zitten. Het is ook mogelijk om uw eigen idee voor een kloosterpoot bij ons aan te dragen.

Eiken maatwerk kloostertafel

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Onze maatwerk kloostertafels worden gemaakt van robuust (oud) eiken. Dit geeft de tafel een stoere, stevige, uitstraling. Bij Robuuste Tafels heeft u zelf de keuze voor de dikte van het blad. De authentieke kloostertafel kan voor u gemaakt worden met een 4cm of een 6cm massief eiken blad. De tafels kunnen in elke gewenste maat geleverd worden, tot wel 5 meter!

Ook een ronde tafel behoort tot de mogelijkheden. Kortom, voor een maatwerk kloostertafel bent u bij ons altijd aan het juiste adres. De keuze voor de afwerking van ons eiken hout is vrij, wij bieden verschillende behandelingen en rustiek-heden voor onze tafelbladen. Ook de keuze voor de stijl van het blad laten wij aan u. Bezoek gerust één van onze showrooms in Sliedrecht en Gramsbergen. Vind hier de perfecte robuuste eettafel waar u al zo lang over droomt!

Authentieke kloostertafel online kopen bij Robuuste Tafels

Wilt u een kloostertafel of eiken boomstamtafel kopen van hoge kwaliteit en een tafel die ambachtelijk vervaardigd is? Dan bent u bij Robuuste Tafels aan het juiste adres. Een ambachtelijke kloostertafel van massief hout kan helemaal naar wens worden samengesteld. U kiest de maat, de vorm en de behandeling voor uw tafel. Hierdoor creëert u precies de tafel die u nodig heeft. Voor vragen over onze houten kloostertafels kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u de uniek houten kloostertafels bewonderen in onze showrooms.