Industriële TV meubels

De collectie van tv-meubels is bij Robuuste Tafels breed, met als één van de populairste ons tv-meubel Avezzano. Dus kun jij wel wat extra opbergruimte gebruiken voor alle elektronica of andere accessoires en spullen, kies dan voor een tv-meubel. De aanwezigheid van een tv-meubel in een woning is uiteraard wat minder dan een vitrinekast of dressoir. Echter mag deze natuurlijk wel mooi en stoer zijn.

TV-meubel van oud hout

Het grootste gedeelte van onze tv-meubels wordt gemaakt uit gerycycled teak. Dit geeft het hout een robuuste en onverwoestbare look. Ons tv-meubel Noma is uitsluitend in teak verkrijgbaar, we maken dit model ook in eigen werkplaats van eiken, dan heet het model Omar. Op deze manier kunt zelf de keuze maken op welke manier het eiken behandeld mag worden en hoeveel scheuren en knoesten er in het meubel mogen zitten. Kortom er is heel veel mogelijk.

TV-meubel direct uit voorraad

In beide showrooms hebben wij diverse modellen tv-meubels en kasten welke wij u kunnen laten zien. Vaak zijn deze meubels direct uit voorraad leverbaar. Dus kom gerust eens een kijkje nemen in Utrecht of Hardinxveld-Giessendam. We hebben diverse bijpassende meubels welke perfect bij uw tv-meubel zullen passen.