Industrieel Dressoir Avezzano

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
Industrieel Dressoir
Industrieel Dressoir avezzano 220cmIndustrieel Dressoir avezzano 220cmIndustrieel Dressoir avezzano 220cmIndustrieel Dressoir avezzano 220cmIndustrieel Dressoir avezzano 220cmIndustrieel Dressoir avezzano 220cm
Omschrijving

Industrieel Dressoir Avezzano

Stoer industrieel dressoir van oud recycled teak en stalen poten. Dit model is leverbaar in 2 verschillende maten. Dit model combineert mooi met onze salontafel Avezzano of een maatwerk model van oud eiken. Een industrieel dressoir als deze Avezzano biedt enorm veel opbergruimte, mocht dit exemplaar net te groot zijn dan hebben we ook een kleinere variant. Dit industriële dressoir staat in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam.

Reclaimed teak

De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Oud hout met een verhaal, elk meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling en toch passen de meubels uit deze collectie geweldig bij elkaar. Tafels, kasten, salontafels en tv-meubels, desgewenst richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. De productie van deze meubels geeft het recycled hout een 2e leven, wat de meubels duurzaam en ecologisch verantwoord maken

Combineren?

Onze meubels van recycled teak combineren heel mooi met de vele meubelen in oud hout welke we aanbieden. Of het nu een oud eiken eettafel of salontafel is, het oude hout met doorleefde uitstraling zal een fantastische combinatie zijn met deze handgemaakte meubels. Ook combineren met onze Asmund serie is goed mogelijk met dit model.

Showroom

Dit model in het echt zien? In zowel Hardinxveld-Giessendam als Utrecht hebben we diverse meubels uit deze serie staan.

 

Specificaties
Maatwerk mogelijk

nee

Houtsoort

reclaimed teak

Levering

inclusief montage/uitpakken

Levertijd

Indien niet direct uit voorraad circa 8 weken

Bekijk dit product in de showroom
Van de Avezzano serie hebben we in Utrecht de kleine salontafel, het tv meubel in 180cm en het dressoir in 220cm staan. In Hardinxveld staat het TV-meubel in alle 3 de maten, de kleine salontafel, de bartafel en het dressoir in 220cm. In Gramsbergen hebben we het 180cm tv-meubel staan en het kleine dressoir.

Showroom Hardinxveld-Giessendam

Robuuste Tafels
Stek 5b
3371KG Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184-745745

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Utrecht:
E-Living
Zeelantlaan 41
3526AK Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving