3 zits bank leer Carpiano

  • Snelle levering
    inclusief montage
  • Gratis bezorging
    vanaf € 499,-
  • Bestellen zonder
    aanbetaling
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Onderstel
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
3 zits bank leer
leren 3 zits bankzwart leren 4 zits bankleren 3 zits bankzwart leren 4 zits bankleren 3 zits bankzwart leren 4 zits bankleren 3 zits bank blauwzwart leren 4 zits bankleren 3 zits bank
+ Meer foto's bekijken
leren 3 zits bankzwart leren 4 zits bankzwart leren 4 zits bankzwart leren 4 zits bankzwart leren 4 zits bankzwart leren 4 zits bankzwart leren 4 zits bankzwart leren 4 zits bankzwart leren 4 zits bank
Omschrijving

Leren 3 zits bank Carpiano

Unieke, stoere en robuuste leren 3 zits bank met contrastiksel. De Carpiano bank leverbaar in verschillende uitvoeringen. Dit model is leverbaar in geschuurd leer en in de relax stof.

3 zits bank van leer of toch stof?

De leren variant heeft de gekruiste sier stiksels zoals u op de afbeeldingen van de blauwe bank kunt zien, een stoffen exemplaar heeft dit niet. Bij Robuuste Tafels zijn de keuzemogelijkheden voor de kleur talloos, met meer dan 50 kleuren zal er altijd wel een geschikte tussen zitten. Veel van onze 3 zits banken zijn niet alleen verkrijgbaar in geschuurd runderleer maar ook ook in het stof, de kleuren lopen uiteen van Petrol blauw tot Mais geel.

Uitgebreide collectie aan bankstellen!

Met maar liefst 10 soorten bankstellen in de collectie is de keuze reuze. Zowel strakke banken als de Rigolato en Bardolino tot aan een echte Chesterfield bank in het leer of stof. Houd gerust onze website in de gaten, regelmatig worden er nieuwe modellen aan toegevoegd. Voor veel van onze bankstellen kunt u zelf de opstelling bepalen, dit wil zeggen dat er bijvoorbeeld een chaise longue gedeelte aan uw 3 zits bank kan worden toegevoegd of dat we er bijvoorbeeld een hoekbank van kunnen maken.  Dit kunt eenvoudig terugvinden bij de product specificaties. Bijpassende poef of hockers kunnen ook worden gerealiseerd.

Uw 3 zits bank impregneren?

Uiteraard moet uw 3 zits bank er jarenlang goed eruit blijven zien. Met onze ProteXx Textile spray biedt u een beschermlaag aan die de bank gegarandeerd drie jaar vlekvrij zal maken. Voor het geschuurde leer bieden wij onze Leather Care Kit. Met deze kit geeft u de 3 zits bank een uitstekende beschermlaag tegen vocht en vuil. Zowel in onze showroom in Utrecht als in Hardinxveld Giessendam hebben wij een groot aantal banken uit onze collectie staan. U kunt op de productpagina zien of de exacte bank in een showroom staat, in welke uitvoering en met welke bekleding. Ook voor advies kunt u terecht bij de medewerkers in één van onze showrooms in Utrecht of Hardinxveld-Giessendam, of telefonisch op 0184-745-745.

Ongecorrigeerd leer of stof

Het op deze bank verwerkte leer is van absolute topkwaliteit. De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het op deze bank gebruikte leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Naast leer is dit model ook leverbaar in een mooie stof, tussen een stof en leer kunnen kleine stilistische verschillen zitten, zo is een open naad bijvoorbeeld wel mogelijk met leer, maar niet met stof.

Zitcomfort

Deze bank is voorzien van een koudschuim vulling en nosag veren in de zitting, afgedekt met mix van comforel en visco en een polyether SG25 vulling in de rug. Naast dat dit model als rechte bank leverbaar is kunnen we ook diverse hoek opstellingen aanbieden daar de elementen met enkele arm ook te koppelen zijn. Een chaise longue bank behoort ook tot de mogelijkheden.

Materialen

Deze leren bank is leverbaar in 22 unieke kleuren geschuurd leer welke met de jaren alleen maar mooier wordt. Daarnaast leveren we deze bank in een hele mooie fluweel achtige velvet stof welke ook nog eens oersterk is en in 21 kleuren relax stof, een sterke stof welke aanvoelt als suède, klik hieronder op de tabs om de verschillende materialen en kleuren te zien.

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht, regelmatig onderhoud is aan te raden. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke bank uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren het gebruik van de leather care kit welke bijbesteld kan worden via de website of in de winkels. Voor de stoffen variant hebben we de protexx textile care met vlekkengarantie.

 

Specificaties
Levering

Inclusief montage service

Kleur

leverbaar in diverse kleuren

Materiaal

Geschuurd leer, velvet stof en relax stof

Totale diepte

94cm

Zithoogte

46cm

Vulling

koudschuim

Maten

leverbaar in diverse maten

Rughoogte

84cm

Zitting diepte

56cm

Armleuning

29cm

Levertijd

De levertijd voor dit product is circa 12 weken, spoedopdrachten kunnen we mogelijk in overleg verzorgen. We hebben regelmatig een aantal leren banken en stoffen banken welke we direct uit voorraad leveren of als showmodel verkopen.

 

Relax stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

 

Relax stof - kleur graphite

Graphite

Relax stof - kleur espresso

Espresso

Relax stof - kleur dolphin

Dolphin

Relax stof - kleur cream

Cream

Relax stof - kleur cinnamon

Cinnamon

Relax stof - kleur camel

Camel

Relax stof - kleur brown

Brown

Relax stof - kleur bordeaux

Bordeaux

Relax stof - kleur blue

Blue

Relax stof - kleur beige

Beige

Relax stof - kleur apple

Apple

Relax stof - kleur antraciet

Antraciet

Relax stof - kleur purple

Purple

Relax stof - kleur petrol

Petrol

Relax stof - kleur tan

Tan

Relax stof - kleur ivory

Ivory

Relax stof - kleur hunter

Hunter 

Velvet

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

 

Blush

Blossom

Beige

Antraciet

Tobacco

Steel

Petrol

Natural

Niagara

Moss

Liver

Hunter

Hazel

Gold

Ecru

Dark Grey

Dolphin

Copper

Cognac

Coffee

Geschuurd leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather care kit.

Geschuurd leer - kleur theater red

Theater red

Geschuurd leer - kleur tanganica

Tanganica

Geschuurd leer - kleur tabac

Tabac

Geschuurd leer - kleur superblack

Superblack

Geschuurd leer - kleur silver grey

Silver grey

Geschuurd leer - kleur penna

Penna

Geschuurd leer - kleur olive

Olive

Geschuurd leer - kleur mou

Mou

Geschuurd leer - kleur moro

Moro

Geschuurd leer - kleur milk white

Milk white

Geschuurd leer - kleur mangrovia

Mangrovia

Geschuurd leer - kleur lontra

Lontra

Geschuurd leer - kleur dark green

Dark green

Geschuurd leer - kleur dark blue

Dark blue

Geschuurd leer - kleur cosmos

Cosmos

Geschuurd leer - kleur cognac

Cognac

Geschuurd leer - kleur baltico

Baltico

Geschuurd leer - kleur aubergine

Aubergine

Geschuurd leer - kleur zenzero

Zenzero

Geschuurd leer - kleur walnut

Walnut

Geschuurd leer - kleur turtle

Turtle

Geschuurd leer - kleur tin

Tin

Maatvoering
Model:Afmetingen:
Bank Carpiano 2,5 zits217cm
Bank Carpiano 3 zits237cm
Bank Carpiano 4 zits257cm
Hocker 92x92cm44cm hoog
Armleuning24cm