Robuuste tafels levert normaal uit. Onze winkels hanteren de reguliere openingstijden. Meer informatie lees je hier..

Leren 4 zits bank

Bent u op zoek naar een comfortabele bank? De leren 4-zits bank is een grote bank waar u met een groot gezin of huishouden heerlijk op kunt loungen. Niet voor niets worden onze 4-zits banken ook vaak als 4-zits loungebanken omschreven. Bij Robuuste Tafels heeft u de keuze uit een hoekbank 4-zits of een 4-zits bankstel met chaise longue of zonder. We leveren deze mooie design banken met gratis verzending en montage op locatie.

De collectie 4 zits banken van Robuuste Tafels

Een mooie robuuste vierpersoonsbank vindt u natuurlijk in het brede assortiment van Robuuste Tafels. Op dit moment is onze 4 zits bank Maranello zeer populair. Wij bieden zowel moderne, industriële als robuuste 4 zits banken in diverse maten en materialen. De ideale droombank zit hier dan ook altijd bij! Ook een bijpassende hocker of poef kunnen wij bijleveren in hetzelfde leer.

De meeste modellen leren 4 zits banken zijn opgevuld met een koudschuim vulling, wat een zeer comfortabel zitcomfort biedt. Deze vulling in combinatie met een no sag verensysteem zorgt ervoor dat u weinig tot geen zitplekken in uw stoffen of echt leren 4-zits bank zult krijgen. Uiteraard zal zowel de stof als het leer wel licht gaan plooien, de mate hiervan verschilt per model.

Het onderhoud van een lederen 4 zits bank

Voor het onderhoud van uw vierpersoonsbank bieden wij 2 soorten producten. Onze ProteXx Textile spray biedt een drie jaar vlekvrij garantie tegen substanties van olie water en vet. Mocht er binnen drie jaar toch een vlek ontstaan die er niet uit wilt, komt er een specialist van de firma Oranje Furniture Care bij u aan huis die de vlek kosteloos verwijderd. De Leather Care Kit is een product welke wij aanbieden bij ons geschuurde leer. Dit is een complete verzorgingsset voor onderhoud en reiniging voor ons geschuurde leer.

Het 4-zits bankstel in verschillende materialen en kleuren

Uiteraard is de keuze voor de kleur van uw bankstel ook zéér uitgebreid. Met maar liefst 45 kleuren stof en 25 kleuren geschuurd leer is er genoeg keuze. Onze banken zijn ook leverbaar in het mooie eco leder, ook op deze leren banken bieden wij de relax stof of velvet.

Kom gerust eens proef zitten op één van onze stoffen of leren 4 zits banken in Sliedrecht of Gramsbergen, en ontdek alle mogelijkheden.

Stoffen of leren 4-zits bankstel kopen bij Robuuste Tafels

Heeft u in ons assortiment een echt leren vierzitsbank gevonden die perfect past bij uw gezinsgrootte en woning? De 4 zitsbank kopen kan gemakkelijk online. Betaal contant of met pin op het moment van levering. Robuuste Tafels verzekert u van een gratis verzending en montage op locatie. Hierdoor kunt u dezelfde dag nog lekker languit liggen op uw grote bank.

Wilt u meer weten over een bepaalde lederen 4zits bank met chaise longues? Of bent u op zoek naar een specifieke kleur voor uw ribstof 4-zits bank? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Van maandag t/m vrijdag kunt u onze klantenservice bellen, of kom langs in één van de Robuuste Tafels showrooms!

Naast deze mooie lederen vierzitsbanken met zwart metalen poten, verkopen we ook goede bijpassende tv-meubels. Hierdoor koopt u snel, robuust meubilair voor maximaal lounge plezier! Bent u op zoek naar een andere maat? Ook voor 3zits banken2zits banken en een 5 zitsbank  kunt u bij Robuuste Tafels terecht.