Leren 4 zits bank

Een mooie robuuste vierpersoonsbank vindt u natuurlijk in het brede assortiment van Robuuste Tafels, populair is momenteel onze 4 zits bank Maranello. Wij bieden zowel moderne, industriële als robuuste 4 zits banken in diverse maten en materialen, uw ideale droombank hier altijd bijzitten. Ook een bijpassende hocker of poef kunnen wij bijleveren in hetzelfde leer.

De meeste modellen leren 4 zits banken zijn opgevuld met een koudschuim vulling wat een zeer comfortabel zitcomfort bied. Deze vulling in combinatie met een no sag verensysteem zorgt ervoor dat u nauwelijks tot geen zitplekken in uw bank zult krijgen.

Lederen 4 zits bank

Voor het onderhoud van uw vierpersoonsbank bieden wij 2 soorten producten. Onze ProteXx Textile spray biedt een drie jaar vlekvrij garantie tegen substanties van olie water en vet. Mocht er binnen drie jaar toch een vlek ontstaan die er niet uit wilt, komt er een specialist van de firma Oranje Furniture Care bij u aan huis die de vlek kosteloos verwijderd. De Leather Care Kit is een product welke wij aanbieden bij ons geschuurde leer. Dit is een complete verzorgingsset voor onderhoud en reiniging voor ons geschuurde leer.

4 zits bankstel in verschillende materialen en kleuren

Uiteraard is de keuze voor de kleur van uw bankstel ook zéér uitgebreid. Maar liefst 27 kleuren stof en 22 kleuren geschuurd leer. Voor onze banken met het ongecorrigeerde buffelleer bieden wij 6 kleuren, ook op deze leren banken bieden wij de polyester stof of jeepstof. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze bank Chester in de showroom in Utrecht, deze staat in het ‘hunter’ groen.

Kom gerust eens proefzitten op één van onze leren 4 zits banken in Hardinxveld-Giessendam of Utrecht en ontdek alle mogelijkheden.