4 zits bank Bardolino graphite

 449,00
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Kleur
Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
grote 4 zitter
grote 4 zittergrote 4 zitterrobuuste bank met lounge gedeeltegrote 4 zittergrote 4 zittergrote 4 zitterrobuuste bank met chaise longue gedeelterobuuste bank met lounge gedeeltegrote 4 zitter
+ Meer foto's bekijken
hoekbank cognachoekbank beigechaise longue bank grijs4 zits bank cognacrobuuste bank met chaise longue gedeelte3 zits bank blauwChaise longue bank cognachoekbank beigegrote 4 zitter4 zits bank antraciet4 zits bank cognac4 zits bank antracietleren 4 zits bank cognac3 zits bank blauwFauteuil Bardolino - geschuurd leer zenzero3 zits bank blauwleren 4 zits bank grijs4 zits bank cognac3 zits bank blauw4 zits bank cognacleren 4 zits bank grijshoekbank beigechaise longue bank antracietleren 4 zits bank cognacrobuuste bank met lounge gedeeltehoekbank cognacleren 4 zits bankhoekbank cognac4 zits bank antraciet3 zits bank blauwrobuuste bank met chaise longue gedeelte4 zits bank antraciethoekbank beige4 zits bank antracietantraciet 2 zitshoekbank beigeleren 4 zits bank cognac3 zits bank blauw4 zits bank antracietleren 4 zits bank grijsantraciet 2 zitshoekbank cognac4 zits bank antracietleren 4 zits bank grijs4 zits bank cognacleren 4 zits bank grijsleren 4 zits bank cognacleren 4 zits bank cognachoekbank beigeleren 4 zits bank grijsChaise longue bank cognachoekbank cognacFauteuil Bardolino - relax stof tobaccoBank Bardolino - hier getoond als 4 zitter in de relax stof kleur graphitegrote 4 zitter3 zits bank blauwleren 4 zits bank cognac3 zits bank blauwgrote 4 zitterChaise longue bank cognachoekbank cognachoekbank cognacgrijze 2 zittergrijze 2 zittergrijze lounge bankrobuuste bank met lounge gedeelte3 zits bank met lounge grijsrobuuste bank met lounge gedeelte
Omschrijving

4 zits bank Bardolino

Luxe, stoere en robuuste 4 zits bank met stoffeerdersnaad. De Bardolino bank is een modulaire bank en kan uitgevoerd worden als fauteuil, rechte bank vanaf anderhalf zits tot 4 zits bank of hoekbank. De elementen zijn direct aan elkaar te koppelen, ook een chaise longue, ook wel long chair genoemd is beschikbaar voor dit model, in 2 maten. Arm links of rechts dient u voorstaand (kijkend naar de bank) te bepalen. Dit model is leverbaar in geschuurd leer en in de relax stof.

Ongecorrigeerd leer of stof

Het op deze bank verwerkte leer is van absolute topkwaliteit. De verwerkte huiden zijn afkomstig van Europese runderen waarbij uitsluitend de beste huiden geselecteerd worden. Middels een dubbele looiing en een speciale nabehandeling met wax en olie wordt een uniek doorgekleurd leer verkregen met een ruige stoere uitstraling. Ondanks deze ruige uitstraling heeft het leer een zeer comfortabele en soepele feel. Het leder is 1,3 tot 1,5mm dik. Het natuurlijke ongecorrigeerde karakter wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van littekens, hoornsteken, schrammen en andere oneffenheden. Het op deze bank gebruikte leer heeft een middelsterke beschermende finish gekregen en is beperkt vocht- en vuilwerend. Het is het soort leer wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Naast leer is dit model ook leverbaar in een mooie stof, tussen een stof en leer kunnen kleine stilistische verschillen zitten, zo is een open naad bijvoorbeeld wel mogelijk met leer, maar niet met stof.

Zitcomfort

Deze bank is voorzien van een koudschuim vulling en nosag veren in de zitting, afgedekt met mix van comforel en visco en een polyether SG25 vulling in de rug. Naast dat dit model als rechte bank leverbaar is kunnen we ook diverse hoek opstellingen aanbieden daar de elementen met enkele arm ook te koppelen zijn. Een chaise longue bank behoort ook tot de mogelijkheden.

Materialen

Deze leren bank is leverbaar in 22 unieke kleuren geschuurd leer welke met de jaren alleen maar mooier wordt. Daarnaast leveren we deze bank in een hele mooie fluweel achtige velvet stof welke ook nog eens oersterk is en in 21 kleuren relax stof, een sterke stof welke aanvoelt als suède, klik hieronder op de tabs om de verschillende materialen en kleuren te zien.

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht, regelmatig onderhoud is aan te raden. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke bank uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren het gebruik van de leather care kit welke bijbesteld kan worden via de website of in de winkels. Voor de stoffen variant hebben we de protexx textile care met vlekkengarantie.

 

Specificaties
Levering

Inclusief montage service

Kleur

leverbaar in diverse kleuren

Materiaal

Geschuurd leer, velvet stof en relax stof

Totale diepte

94cm

Zithoogte

46cm

Vulling

koudschuim

Maten

leverbaar in diverse maten

Rughoogte

84cm

Zitting diepte

56cm

Armleuning

29cm

Levertijd

De levertijd voor dit product is circa 12 weken, spoedopdrachten kunnen we mogelijk in overleg verzorgen. We hebben regelmatig een aantal leren banken en stoffen banken welke we direct uit voorraad leveren of als showmodel verkopen.

 

Relax stof

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Velvet

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.

Geschuurd leer

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien. Dit leer behandelt u met de leather care kit.

Geschuurd leer - kleur theater red

Theater red

Geschuurd leer - kleur tanganica

Tanganica

Geschuurd leer - kleur tabac

Tabac

Geschuurd leer - kleur superblack

Superblack

Geschuurd leer - kleur silver grey

Silver grey

Geschuurd leer - kleur penna

Penna

Geschuurd leer - kleur olive

Olive

Geschuurd leer - kleur mou

Mou

Geschuurd leer - kleur moro

Moro

Geschuurd leer - kleur milk white

Milk white

Geschuurd leer - kleur mangrovia

Mangrovia

Geschuurd leer - kleur lontra

Lontra

Geschuurd leer - kleur dark green

Dark green

Geschuurd leer - kleur dark blue

Dark blue

Geschuurd leer - kleur cosmos

Cosmos

Geschuurd leer - kleur cognac

Cognac

Geschuurd leer - kleur baltico

Baltico

Geschuurd leer - kleur aubergine

Aubergine

Geschuurd leer - kleur zenzero

Zenzero

Geschuurd leer - kleur walnut

Walnut

Geschuurd leer - kleur turtle

Turtle

Geschuurd leer - kleur tin

Tin

Maatvoering
Model:Afmetingen:
Fauteuil Bardolino118cm
Bank Bardolino 1,5 zits148cm
Bank Bardolino 2 zits178cm
Bank Bardolino 2,5 zits208cm
Bank Bardolino 3 zits238cm
Bank Bardolino 4 zits283cm
Element Bardolino 1 zits89cm
Element Bardolino 1,5 zits119cm
Element Bardolino 2 zits149cm
Element Bardolino 2,5 zits179cm
Element Bardolino 3 zits209cm
Element Bardolino 4 zits254cm
Hoek element Bardolino 90 graden95cm
Chaise longue Bardolino smal104cm breed 160cm diep
Chaise longue Bardolino breed119cm breed 160cm diep
Hocker Bardolino 88x68cm46cm hoog
Armleuning29cm
Bekijk dit product in de showroom
Dit model staat in onze showroom in Gramsbergen als een hoekbank in de relax stof kleur antraciet. In alle showrooms staan diverse banken in zowel leer als stof, daarnaast liggen in alle showrooms grote kleurstalen om goed kleur te kunnen bepalen.

Showroom Gramsbergen:
Robuuste Tafels
De Steenmaat 10
7783DE Gramsbergen

Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving