Vijfzitter

In geval van extra gezinsuitbreiding kunt u terecht bij Robuuste Tafels. Onze leren bankstellen kunt u krijgen in alle mogelijke maten van klein ‘enkel zits’ tot groot ‘vijfzits’, van recht tot hoekopstelling, zelfs met een chaise longue element. Populair is momenteel onze 5 zits bank Maranello welke ook in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar is.

Deze mooie robuuste bankstellen worden speciaal voor u op maat gemaakt in doorgekleurd geschuurd leer in verschillende stiksels en kleuren. Tevens maken we deze bankstellen ook in het ‘Relax stof’, wat gemaakt is van 100% polyester. Ook onze leren fauteuils zijn in deze materialen leverbaar.

Leren 5 zits bank

Veel van onze bankstellen zijn voorzien van een vulling van koudschuim en no sag veren in de zitting, afgedekt met een polyether SG25 vulling in de rug. Gezellig samen met het hele gezin en vrienden genieten van het comfort en uitstraling van onze leren banken. Bij ons vind u het perfecte bankstel, zoals bijvoorbeeld onze 5 zits bank Inveruno met smalle armleuning, maximale zitruimte! Met de authentieke uitstraling van onze bankstellen vraagt elke bezoeker van uw huishouden aan u waar u dit bankstel vandaan heeft.