Leren eetkamerstoelen

Ook op het gebied van leren eetkamerstoelen is Robuuste Tafels een specialist. Met een zeer ruime collectie en mogelijkheden, in combinatie met de korte levertijd, zit u bij ons altijd goed. Samen met de eetkamertafel vormen dit belangrijke elementen in uw woning. Urenlang natafelen met uw familie of vrienden op eetkamerstoelen van Robuuste Tafels zal dan ook geen enkel probleem zijn.

Eetkamerstoel op wielen

Mocht uw voorkeur liggen bij een modern strakkere stoel of een eetfauteuil op wielen. Het belangrijkste is dat de stoelen passen bij uw interieur en eetkamertafel. Het comfort staat bij Robuuste Tafels voorop, wij willen u graag uitnodigen om eens te komen proefzitten in één van onze showrooms in Hardinxveld-Giessendam, Gramsbergen of Utrecht. Wij kunnen u ook voorzien van de leren barkrukken waar u al zo lang over droomt. Deze zijn verkrijgbaar in het leer of in het stof.

Eettafel stoel leer

Wij onderscheiden meerdere soorten leer voor onze eetkamerstoelen bijvoorbeeld: ongecorrigeerd buffelleer, geschuurd (mat) leer en vintage leer. Elk leer is uniek, dit wil ook zeggen dat elke stukje leer zijn eigen karakteristieke kenmerken heeft. Onze eetkamerstoelen in het ongecorrigeerde buffelleer zijn in vele modellen, stiksels en kleuren te verkrijgen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze leren eetkamerstoel Vienne of Olivet.

Retro kuipstoelen

Niet alleen voor onze leren eetkamerstoelen zijn er talloze opties, ook voor stoffen eetkamerstoelen zal u gegarandeerd slagen bij Robuuste Tafels, van kuipjes tot aan grote stoelen op wielen. U heeft vaak ook de keuze tussen een stoel met armleuning of een stoel zonder armleuning. De kleuren lopen uiteen van hele warme bruin of grijs tinten tot aan een felle blauwkleur. Kortom er zal altijd wel een geschikte eetkamerstoel in het assortiment van Robuuste Tafels bijzitten die helemaal aansluit bij één van onze robuuste tafels.