Barkrukken

Sinds enkele maanden zitten er in het assortiment van Robuuste Tafels ook barkrukken. Deze barkrukken zijn een uitbreiding op een aantal stoelen uit onze collectie. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze barkruk Vienne, dit model is leverbaar in maar liefst 8 soorten stiksels en in 2 hoogtes verkrijgbaar: 65cm en 80cm zithoogte.

Barkrukken in leer of in stof

Niet alleen het stiksel van de barkruk kunt u aanpassen, ook bieden wij maar liefst maar dan 50 kleuren voor de bekleding, voor zowel leer als voor stof zijn er talloze kleuren, van petrol blauw tot aan theather rood. Uiteraard wilt u dat het meubel jarenlang gaat, daarom bieden wij voor de stoffen barkruk een ProteXx textile spray die de kruk 3 jaar lang gegarandeerd vlekvrij zal maken. Het geschuurde leer behoeft de Leather Care Kit, welke het leer een uitstekende beschermlaag zal bieden tegen vuil en vlekken.

Combineren met diverse andere meubels uit de collectie

Bent u niet alleen op zoek naar barkrukken, maar bijvoorbeeld ook naar een bartafel of andere bijpassende meubels? Robuuste Tafels maakt de meeste (bar)tafels en salontafels zelf, de mogelijkheden zijn bij ons dus eindeloos. Wij kunnen de door u gewenste bartafel geheel op maat maken.

Industriele barkrukken

De frames van onze barkrukken zijn veelal gemaakt van ruw staal, over dit staal zit een coating. De lasnaden van de krukken zijn opgeschuurd, dit geeft niet alleen een stoer industrieel effect, maar zorgt er natuurlijk ook voor dat u zich niet open zal halen aan scherpe randjes en hoekjes. De frames zijn onder spanning gelast, dit wil zeggen dat de krukken enigszins mee zullen veren, dat biedt uiteraard comfort. Kortom een avondje doorbrengen op een barkruk van Robuuste Tafels zal geen enkel probleem zijn! Voor vragen over de barkrukken kunt u altijd telefonisch of per mail bij ons terecht.