Eetkamerbank in leer en stof

Probeer eens iets nieuws, met een leren eetkamerbank aan uw eettafel! Combineer uw eetkamerstoelen met een lederen eetkamerbankje van Robuuste Tafels, op die manier creëert u gegarandeerd een speels effect bij uw tafel. Het geeft niet alleen een speels effect, het zorgt ook voor extra zitplaatsen. Bij Robuuste Tafels kunnen wij u goed adviseren welke afmeting en welk model het meest geschikt is voor u. Het team van Robuuste Tafels houdt daarom ook rekening met uw persoonlijke wensen.

Het is belangrijk om uw lederen eetkamerbank te combineren met het juiste onderstel voor de eetkamertafel. Robuuste Tafels biedt een brede collectie aan onderstellen welke uitermate geschikt zijn voor een eetkamerbank. Denk bijvoorbeeld aan onze tafel Brunoy, Pantin, of Tressot. Met deze poten van uw robuuste tafel creëert u een ideale instap en voorkomt u dat u de knieën stoot tegen het onderstel van de tafel. Ook kunt u voor een houten eetkamerbank bij Robuuste Tafels terecht, dit bankje kan met dezelfde behandeling als het tafelblad geproduceerd worden en zorgt voor een prachtige match in uw woonkamer.

Eetkamerbanken in verschillende maten

Niet alleen biedt Robuuste Tafels vele modellen eetkamerbanken, ook het materiaal is zeer divers. Zo kennen wij maar liefst 22 unieke leer kleuren en 21 kleuren stof. Ook is bijvoorbeeld ons model Pesara verkrijgbaar als leren eetkamerstoel met een zwart metalen onderstel of een RVS onderstel. Net zoals alle leersoorten bestaat de mogelijkheid dat het leer lichtjes kan verkleuren als het wordt blootgesteld aan zonlicht. Elk stukje leer is uniek, dit betekent dat er kleine oneffenheden in het oppervlak kunnen zitten, zoals insectenbeten en schrammen. Dit geeft het leer ook zijn charme. Om uw leer of stof vlekbestendig(er) te maken heeft Robuuste Tafels zijn eigen textiel spray en verzorgende Leather Care kit.

Kom eens proef zitten in één van onze showrooms in Hardinxveld-Giessendam of Utrecht en ervaar zelf hoe charmant en comfortabel een eetkamerbank kan zijn!