COVID-19 update: Meer informatie lees je hier..

Industriële fauteuils van leer en stof

Robuuste Tafels gebruikt uitsluitend topkwaliteit leer voor de collectie leren fauteuils en bankstellen. Het ongecorrigeerde buffelleer heeft een hele mooie natuurlijke uitstraling. Omdat het ongecorrigeerd buffelleer is, kan elke stoel of bank zijn eigen karakteristieke kenmerken bevatten. Denk bijvoorbeeld aan schrammen, insectenbeten op de huid van het dier. Dit leer hebben wij in 6 prachtige kleuren. Met vele modellen, afmetingen en kleuren kunt u bij ons eindeloos combineren tot u de geschikte combinatie heeft gemaakt. U zult om die rede ook jarenlang plezier van uw leren meubels hebben. Ook heeft Robuuste Tafels een breed assortiment aan lederen relaxfauteuils en draai fauteuils.

Geschuurd leer

Het schitterende geschuurde vintage leer leveren wij in maar liefst 22 kleuren. Dit leer is prachtig op bijvoorbeeld onze fauteuil pesara of één van onze bankstellen. De kleuren variëren van ‘super black’ tot zilvergrijs. Kortom er zal altijd wel een kleur bijzitten welke u het meest aanspreekt. Ook dit leer heeft zijn eigen eigenschappen. Het in ongecorrigeerd geschuurd leer, dit is uiteraard een natuurproduct en kan ook schrammen en littekens bevatten. Het leer is uitermate stevig, met een dikte van wel 1,3 – 1,5 millimeter dik.

Voor een groot aantal van onze industriële lederen fauteuils kunt u het stiksel zelf bepalen zoals bij de Basil en fauteuil Edmund, mede door die mogelijkheid is het ook een leuke optie om meerdere soorten stiksels of leerkleuren te kiezen voor uw Robuuste eetkamerstoelen.

Bent u net zo enthousiast over onze met leer bekleedde meubels als wij? Kom dan eens proefzitten in een van onze showrooms in Sliedrecht of Gramsbergen. Want een leren bank of stoel moet niet alleen mooi zijn maar, zeker niet onbelangrijk, ook lekker zitten.

52