Granada leer (semi-anilineleer)

Robuuste tafels levert zitmeubels in diverse materialen van topkwaliteit. Op een exclusieve selectie van onze meubels kunt u kiezen voor hoogwaardig Granada leer.

Granada leer (semi-anilineleer)
Robuuste tafels levert zitmeubels in diverse materialen van topkwaliteit. Op een exclusieve selectie van onze meubels kunt u kiezen voor hoogwaardig Granada leer.

Wat is Granada leer?

Naast diverse geschuurde leersoorten vindt u bij ons ook dit Granada leer, een verfijnde, gesloten leersoort. Granada leder wordt gelooid in Italiaanse looierijen. Dit leer wordt gemaakt van de beste Braziliaanse koeienhuiden en is 1,2 tot 1,4 mm dik.

Granada leer is een soepel semi-anilineleer met tweekleurig effect. De huiden worden door en door gekleurd met aniline verfstoffen. Hierna wordt de koeienhuid licht gecorrigeerd en voorzien van een aniline pigmentlaag met vintage effect en afgewerkt met een matglans semi-aniline finish. Ten slotte wordt het Granada leder nogmaals gelooid in het walkvat, met een heerlijk zachte grip en souplesse als resultaat. Met Iproteqt maakt u dit leer 5 jaar gegarandeerd vlekvrij!

Granada semi-anilineleren meubels

Het semi-anilineleer Granada is een afgedekt, glad leer. Dankzij de matglans finish krijgen uw meubels van Granada leder een prachtige, nette uitstraling. De vintage afwerking van het leer geeft net dat beetje extra karakter.

Daarnaast is onze Granada leer een soort die nog dicht bij de runderhuid staat. Elk leren meubel is uniek dankzij het licht doorschemeren van de natuurlijke imperfecties als insectenbeten en huidplooien.

bruin leren retro fauteuils

Onderhoud semi-anilineleer Granada

De semi-aniline afwerking van ons Granada leder zorgt ervoor dat uw meubels makkelijk in onderhoud zijn. U kunt het semi-anilineleer eenvoudig schoonmaken met een schone, licht-vochtige en pluisvrije doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen op dit verfijnde leer.

Langdurige volle zon, een lage luchtvochtigheid en plaatsing naast een radiator kunnen van invloed zijn op het uiterlijk van Granada leer. Houd daar rekening mee bij het plaatsen van uw leren meubel(s).

Waarom Granada leer?

  • Hoogwaardig echt leder met natuurlijk aspect

  • Verfijnd, afgedekt semi-anilineleer
  • Nette, matglanzende look met vintage effect
  • Zachte touch, super soepel leer

  • 5 jaar gegarandeerd vlekvrij met Iproteqt

Ons Granada leer kan geleverd worden op speciaal geselecteerde modellen. Bekijk uw favoriete Robuuste Tafels zitmeubel om te zien of ons Granada leer tot de bekledingsopties behoort!