Adore stof (velvet stof)

Robuuste Tafels levert zitmeubels in diverse hoogwaardige materialen. Eén van deze materialen is de Adore stof, die u voor het grootste gedeelte van onze meubels kunt kiezen. U vindt deze stof in meer dan 20 mooie, diepe kleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Adore stof (velvet stof)
Robuuste Tafels levert zitmeubels in diverse hoogwaardige materialen. Eén van deze materialen is de Adore stof, die u voor het grootste gedeelte van onze meubels kunt kiezen. U vindt deze stof in maar liefst 20 mooie, diepe kleuren.

Wat is Adore stof?

Adore is een velours stof, ook wel velvet of fluweel stof genoemd. Bij fluweel wordt de stof in lusjes ofwel rechtopstaande pluizen of polen geweven. Hierdoor ontstaat een zacht, glanzend oppervlak. Adore stof wordt velours gebreid van 100% polyester. Velours is de zacht-glanzende, gesneden variant van fluweel.

Onze velvet Adore stof is ontzettend sterk en van nature waterafstotend en vlekwerend. Het materiaal heeft een zeer hoge slijtageweerstand van maar liefst 88.000 Martindale, een score die aangeeft hoe slijtvast een materiaal is. Deze velvet stof is daarnee geschikt voor zeer intensief gebruik.

Velvet meubels van stof Adore

Adore is een prachtig materiaal met hoge aaibaarheidsfactor. De fluweel-achtige stof is heerlijk zacht, glanzend en geeft een gewolkt effect aan uw meubels. Meubels van Adore stof krijgen daardoor een mooie en rijke uitstraling. De diepe, warme kleuren waarin wij onze velvet meubels leveren, dragen bij aan dit luxe effect.

Onderhoud velvet stof

Dankzij de sterke, waterafstotende en vlekwerende eigenschappen is Adore stof erg goed geschikt voor intensief gebruik. De velours stof heeft als extra voordeel dat de kans op pilling (het samenklitten van overtollige vezels) erg klein is. Adore meubels hebben een goede lichtechtheid in elke kleur, wat betekent dat de kans op verkleuring door direct (zon)licht klein is tenzij het om langdurige blootstelling gaat.

Voor een compleet onderhoud van uw Adore velvet stof, raden we een behandeling met onze All in House aan. Hiermee houdt u uw dit materiaal 5 jaar vlekvrij.

brede fauteuil met crocoprint en velours

Waarom Adore stof?

  • Glanzende, rijke stof met luxe fluweel/velours-look
  • Heerlijk zacht materiaal
  • Groot aantal kleuren beschikbaar
  • Ontzettend hoge slijtageweerstand
  • Geringe kans op pilling
  • 5 jaar gegarandeerd vlekvrij met Iproteqt

Een velours bank, velvet fauteuil of fluwelen eetkamerstoel behoort bij Robuuste Tafels zeker tot de mogelijkheden. Deze stof is op vrijwel al onze meubelen verkrijgbaar. Bekijk onze collecties banken, fauteuils en eetkamerstoelen en selecteer uw zitmeubel naar keuze om te zien of Adore stof tot de opties behoort. Onze gratis kleurstalen vraagt u eenvoudig per mail aan. Stuur ons een e-mail met uw adresgegevens en de gewenste materialen en kleuren en u krijgt deze z.s.m. toegestuurd!

Velvet adore - Moss