Alpine stof (bouclé)

Deze prachtige bouclé geweven stof is mogelijk op vrijwel de gehele collectie. De Alpine stof is maar liefst beschikbaar in 18 verschillende kleuren, heeft een hoge slijtagevastheid en is praktisch in onderhoud met onze All in House 5 jaar garantie op zowel vlekken als constructie.

Bekijk het meubelpaspoort
Alpine stof (bouclé)

Robuuste Tafels levert zitmeubels in diverse hoogwaardige materialen. Eén van deze materialen is de Alpine stof, die u voor het grootste gedeelte van onze meubels kunt kiezen. U vindt deze stof in maar liefst 18 mooie kleuren.

Wat is Alpine stof?

Alpine stof is een bouclé geweven stof die zacht aanvoelt, maar ook volume en elegantie uitstraalt. Deze bouclé stof wordt op een authentieke manier geweven door de verschillende grootte lussen. De rijke uitstraling van Alpine stof is erg leuk om te combineren met onze andere stoffen, zoals de Velvet of Juke stof. Het is mogelijk om veel van onze meubels in de Alpine stof te stofferen, waarbij je een keuze hebt uit 18 kleuren van zandtinten tot intense kleuren.

De Martindale van een stof staat voor slijtagevastheid, waar de Alpine stof 75.000 toeren scoort. Dat wil zeggen dat het een hele sterke stof is en zeer geschikt is voor intensief woongebruik. Pillen zal de Alpine stof zo goed als niet gaan doen. De Alpine stof bestaat voor 90% uit polyester vezels, voor 5% uit katoen en voor 5% uit polyacryl. Door deze samenstelling heeft de stof de eigenschap dat hij niet gaat verkleuren. De stof is zelfs wasbaar tot 30 graden en zal helemaal vuilafstotend zijn met onze All in House garantie van 5 jaar.

Alpine stof meubels van bouclé garens

Alpine bestaat uit een combinatie van verschillende materialen, zoals polyester, katoen en polyacryl. Deze garens zijn getwijnd tot een prachtige meubelstof. Alpine garens zijn op een bijzondere manier gemaakt, door eerst losse lussen rond een kerngaren te maken, hierdoor ontstaan er variërende grootte van lussen. Houd rekening bij deze stof met scherpe voorwerpen, ondanks dat het een hele sterke stof is. Bouclé stof is een zeer populaire keuze in de meubelstoffen. Hij past bij heel veel woonstijlen en is prachtig in combinatie met andere stoffen.

 

Onderhoud bouclé stof

Alpine stof is een zeer stevige stof met een hoge slijtvastheid. Pillen zal deze stof bijna niet tot niet gaan doen en zal ook niet gaan verkleuren. Uiteraard bij voorkeur een meubel niet in direct zonlicht zetten. Om uw gestoffeerde meubel met Alpine stof kunt u helemaal goed beschermen met onze All in House behandeling. Dit is een impregneerspray waarbij je 5 jaar een gegarandeerd vlekvrij meubel behoudt, hieronder valt ook 5 jarige constructieservice.

Waarom Alpine stof?

  • Elegante stof beschikbaar in veel kleuren

  • Authentiek geweven bouclé

  • Nagenoeg geen kans op pilling en verkleuring

  • Zachte volumineuze stof

  • 5 jaar gegarandeerd vlekvrij met Iproteqt

Onze Alpine stof is mogelijk op vrijwel alle gestoffeerde meubels, zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen en zelfs eetkamerbanken. Stel jouw interieur zelf samen op onze website kom naar één van onze showrooms!