Bull eco leer

Bij Robuuste Tafels heeft u een ruime keuze uit diverse hoogwaardige materialen voor onze zitmeubels. Eén van deze materialen is de Bull eco leder. Onze Bull stof is verkrijgbaar voor de meeste zitmeubels en is beschikbaar in meer dan 30 sfeervolle kleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Bull eco leer

Bij Robuuste Tafels heeft u een ruime keuze uit diverse hoogwaardige materialen voor onze zitmeubels. Eén van deze materialen is de Bull eco leder. Onze Bull stof is verkrijgbaar voor de meeste zitmeubels en is beschikbaar in maar liefst 21 sfeervolle kleuren.

Wat is Bull eco leer?

Bull eco leer combineert stof met leder, want het is een combinatie van 100% synthetische microvezel en echt leer. Dit eco leer bestaat uit de restanten van verwerkte huiden, waardoor verspilling wordt beperkt en het materiaal zijn ecologische eigenschap krijgt.

De lederen restanten worden vermalen tot een nieuw geheel en als backing ofwel onderlaag gebruikt voor een microvezel toplaag. De microfiber zichtzijde van onze Bull stof bestaat uit minuscule, gebreide microvezels. Het is een erg sterk materiaal dat lekker zacht aanvoelt. De microvezel stof is opgebouwd uit 96% polyester en 4% polyurethaan.

Bull stof heeft een slijtageweerstand van 32.000 Martindale. Dit houdt in dat de stof geschikt is voor normaal zitgebruik.

Meubels van Bull eco leder en microvezel

Met meubels van Bull stof kiest u voor een stijlvolle en duurzame optie. Bull stof combineert de kwaliteit van echt leer met de sfeervolle uitstraling en zachte en volle grip van microvezel stof. Het materiaal heeft een matte, suède-achtige look die prachtig staat bij robuuste zitmeubelen.
moderne eetkamerstoelen

Onderhoud microvezel-leer

Bull stof is een sterk materiaal dat met het juiste onderhoud lang mooi blijft. Eco leer schoonmaken is dankzij de natuurlijke vlekwerende en vochtbestendige eigenschappen erg eenvoudig. Let wel op met huisdieren met scherpe nagels om krasjes te voorkomen.

De Bull stof heeft een normale lichtechtheid. Het materiaal is voldoende bestand tegen de invloeden van (zon)licht, maar plaats de meubels bij voorkeur buiten direct (zon)licht om verkleuring te voorkomen. De microfiber stof kan een beetje gaan pillen (pluisjes door het samenklitten van overtollige vezels), maar de kans daarop is klein.

Behandel uw Bull stof met onze All in House om het materiaal 5 jaar lang vlekvrij te houden. Reinig het eco leder wanneer nodig met een lauwwarme theedoek zonder schoonmaakmiddelen.

Waarom Bull eco leder?

  • Duurzaam materiaal

  • Echt lederen aspect

  • Lederlook uitstraling

  • Groot aantal kleuren beschikbaar
  • Vlekwerend en vochtbestendig
  • 5 jaar gegarandeerd vlekvrij met All in House

Zoekt u een eco leren bank of een fauteuil van eco leer? Op vrijwel al onze banken, fauteuils en eetkamerstoelen kunt u kiezen voor Bull eco leder. Bekijk het Robuuste Tafels zitmeubel van uw keuze om te zien of ons Bull eco leer tot de bekledingsopties behoort. Onze gratis kleurstalen vraagt u eenvoudig per mail aan. Stuur ons een e-mail met uw adresgegevens en de gewenste materialen en kleuren en u krijgt deze z.s.m. toegestuurd!

bull eco leder - dessert