Guard stof

Onze meubels zijn beschikbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Een groot deel van onze zitmeubels kan worden geleverd in onze Guard stof. U kunt kiezen uit meer dan 19 eigentijdse kleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Guard stof

Onze meubels zijn beschikbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Een groot deel van onze zitmeubels kan worden geleverd in onze Guard stof. U kunt kiezen uit meer dan 19 eigentijdse kleuren. 

Wat is Guard stof?

Guard is een stof die elk meubelstuk een luxueuze uitstraling geeft. Deze stof is fijn geweven en biedt een zachte, rijke textuur dankzij de chenille garens. Guard stof combineert duurzaamheid met onderhoudsgemak, waardoor vlekken nauwelijks kans maken en eenvoudig kunnen worden verwijderd met een vochtige doek. De Guard stof past perfect bij zowel strakke als losse bekleding en voegt een elegante vleug toe aan elk interieur.

Guard stof meubels met een luxe uitstraling

Om het hoogwaardige uiterlijk van de Guard stof te creëren, worden chenillegarens op een dobby weefgetouw geweven. Guard heeft een Martindale score van meer dan 100.000 toeren, wat betekent dat deze stof zeer geschikt is voor intensief gebruik. De voorkant van de stof is gemaakt van 100% polyester, wat zorgt voor een duurzame en gemakkelijk te onderhouden bekleding. We bieden ook sierkussens aan van deze stof, zodat u uw gehele interieur op elkaar kunt afstemmen. 

 

Onderhoud Guard stof

Guard stof is stevig en slijtvast, met een lage kans op pilling. De stof behoudt zijn kleur goed, ook bij blootstelling aan licht, hoewel direct zonlicht vermeden moet worden. Guard stof kan op 30 graden gewassen worden. Voor het beste resultaat raden we aan om de hoes binnenstebuiten te wassen en deze direct na het wassen licht vochtig weer om het meubelstuk te doen.

eet stoelen groen leer

Waarom Guard stof?

  • Sterke stof van 100% Polyester

  • Luxueuze, volle uitstraling

  • Voelt heerlijk zacht aan

  • Zeer hoge slijtageweerstand

  • Bijna geen tot geen kans op pilling

  • Eenvoudig te onderhouden met All in House

Onze Guard stof is een uitstekende keuze voor vrijwel alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Met een breed scala aan kleuren kunt u met deze opvallende stof echt een statement maken in uw huis. Bekijk onze collectie om te zien of Guard stof tot de opties behoort!

industriële eetkamerstoelen outlet