Island stof

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in onze Island stof. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 14 trendy kleuren.

Bekijk het meubelpaspoort
Island stof

Onze meubels zijn leverbaar in diverse hoogwaardige materialen zoals stof en leer. Het grootste gedeelte van onze zitmeubels kan geleverd worden in onze Island stof. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 14 trendy kleuren.

Wat is Island stof?

Island is een stof die het uiterlijk van elk meubelstuk naar een hoger niveau tilt. Island stof is een luxueuze en volumineuze stof met een speels patroon en een prachtige glans. De stof voelt daarnaast superzacht en comfortabel aan en speelt spannend met de lichtinval. Door het weelderige patroon combineert de Island stof heel mooi met rustige stoffen zoals onze Juke stof maar geeft ook een spannend contrast met leren meubels. Om uw Island stoffen meubels gegarandeerd vlekvrij te houden voor minimaal 5 jaar adviseren wij je meubels te behandelen met onze Iproteqt.

Island stof meubels met trendy patroon

Om het volumineuze en luxe uiterlijk van de Island stof te creëren, zijn jacquard geweven chenillegarens van zware kwaliteit gebruikt. De island stof heeft een Martindale score van 55.000 toeren, wat betekent dat deze stof is geschikt voor normaal zitgebruik. De voorkant en achterkant van de stof is gemaakt van 100% polyester wat deze stof geschikt maakt voor het stofferen van loszittende bekleding maar ook gebruikt kan worden voor strak stofferen van meubels. Wij maken van deze stof trouwens ook sierkussens zodat uw alle bekleding in uw interieur op elkaar af kunt stemmen.

 

Onderhoud Island stof

Island stof is een stevige, slijtvaste stof die zo goed als geen last heeft van samenklitten van overtollige vezels, oftewel pilling. Island stof is goed kleurvast, wat wil zeggen dat het materiaal goed bestand is tegen verkleuring door (zon)licht, maar bij voorkeur niet in direct zonlicht staat. Island stof is goed te wassen op 30 graden.

beige draaifauteuil stof

Waarom Island stof?

  • Sterke stof van 100% Polyester

  • Prachtige, levendige glans en structuuur

  • Voelt heerlijk zacht

  • Ontzettend hoge slijtageweerstand
  • Geringe kans op pilling
  • 5 jaar gegarandeerd vlekvrij met Iproteqt

Onze Island stof kan gekozen worden voor vrijwel alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Met 14 mooie warme kleuren zet u met deze opvallende stof écht een statement neer in uw huis. Bekijk onze collectie om te zien of onze Island stof tot de opties behoort!

kuipstoelen met armleuningen